Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
@aliveli güvenik soruşturmasını bilgisayardan doldurun diye özellikle belirtmiş. fakat başvuru formunda bişey dememiş
-
@hadinbahım özellikle demişse bilgisayardan doldurmak lazım o zaman.
-
@hadinbahım İlanda yazıldığı gibi yapın
-
Arkadaşlar kimler kaç puanla başvurdu ? Bir değerlendirme yapalım boşuna heves etmeyelim
-
@slutskyy 89.05 ile başvurdum
-
@zyn1308 Hocam elden mi başvurdunuz ? Var mı durumdan haberiniz ?
-
@slutskyy hayır posta ıle basvuru yaptım malesef. Ben bana kadar düşmez diye düşünüyorum ama denemek istedim başvuran tüm arkadaşlar puan yazarsa belki bir şeyler şekillenir
-
@zyn1308 Hocam bu kadar az ilgi gösterilip de 92-93 puanda kapatan başka yer olacak mı acaba
-
@slutskyy haftaya göreceğiz ne kadar ilgi gösterildi genel olarak
-
@zyn1308 inşallah çok bekletmezler.
-
@slutskyy ben yarın başvurunca sorarım hocam
-
@siyasallı sizin puanınız kaç Hocam ?
-
@slutskyy 90.9 hocam sizin?
-
@siyasallı 92 Hocam
-
@slutskyy size gelir inşaallah
-
@siyasallı size de gelir inşallah Hocam
-
90.08 le başvurdum bakalım ne olacak
-
Meslek tanıtımı yapılmış saolsunlar ancak kuruma başvuruya gittiğimde bu meslek sanki hiç yokmuş gibi yargıtay personeli meslekten bı haberler ayrıca adlı hakim olan bir akrabamdan bilgi istedim onunda hiç bir bilgisi yok. Meslek mensubuyla konuşma fırsatı yakalayan kimse oldu mu acaba ?
-
direk mülakata çağıran kurumlar çok yüksek kapattı tabi bundan öncekiler için konuşuyorum, ancak bu süreçteki tecrübelerimden yola çıkarak bu kurumunda yüksek kapatacağını düşünüyorum, saolsun atanan bazı arkadaşlar her kuruma başvurmaktan geri kalmıyorlar, normalde ortalama 90 ile kapatacak kurum en az 92 ile kapatacak gibi gözüküyor.
-
@25torsteinn Hocam siz kaç puanla başvurdunuz acaba ?