Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
@slutskyy fire verir hocam neden vermesin, ornegin kültür bakanlığı stajyer kontrolörlüğü 4 puan türünden 30 kişi çağırdı ve bir hayli düştü(86 ydı sanırım). Bence son meslek tanıtımından sonra bu da düşük kapatacak.
-
Daha başvuruda 4 tane foto istemek nedir ya
-
@buhara bu sürece başlarken 30'luk vesikalık yaptırmıştım bitmek üzere
-
@burcuburcu hahah benim de aynı şekilde hocam geçen baktım az kalmıştı, öncesinde de 8 li bitirmiştim
-
@burcuburcu Ben 12-12 alıyordum hata yapmışım üçüncü 12ligi aldık bakalım..
-
@buhara çare 30luk tanesi 1 liraya geliyor nerdeyse daha uygun oluyor
-
@genclerbirlikli Evet çok olunca daha ucuz ama iste bu kadar uzun süreceğini tahmin edemedim bu sürecin
-
@buhara bu gidişle daha çok fotoğraf, diploma örneği, kpss sonucu dağıtırız biz
-
@genclerbirlikli Her türlü iklim ve yolculuk şartlarına dayanıklı olduğuna ilişkin yazılı beyanı bu saçma şeyi nasıl yaptın
-
@buhara beyaz kağıda Adalet Bakanlığına diye başlık atıp o yazıyı yazıp imzaladim, sorun olmadı teslim ederken
-
@genclerbirlikli Çok garip bisi ya başvuru formu var orda ona eklesene sağlık beyanını insanlar altına imza atsın
-
@genclerbirlikli Hocam tükenmez kalemle mi yoksa pilot kalemle mi doldurdun ?
-
@slutskyy tükenmezle hocam
-
@buhara ben de ilk defa karşılaştım
-
Googledan saglik beyan formu diye aratin ornek formlar cikiyor benzer sekilde yazip halledebilirsiniz
-
Başvurular çok mu ? Ona göre şey yapıcam
-
@buhara 4 foto diyince ayrıyeten 4 tane foto mu istiyorlar nasıl görmedin ilan da diye baktım yapıştırlanları diyorsunuz galiba ben güvenlik soruşturmasında ki fotoyu bilgisayarda ekledim yapıştırmadım bir özgeçmişe bir de başvuru belgesine yapıştırcaz 2 ye düşürdük olur değil mi şüpheye düştüm
-
arkadaşlar transkript in aslınımı gönderdiniz üniversitenin verdiği 1 tane var onuda göndermek mantıksız siz nasıl yaptınız?
-
Bakıyorumda forumdaki ağalar bu başlık altında toplanmış.hep aynı tipler yeter yahu
-
@oruçreis Hocam siz de direk mülakat olan sınavları kaçırmıyorsunuz