Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
0.04 ile mülakat kaçırmaca neyse listeye kalan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum umarım hak eden kazanır herkese bol şans
-
Arkadaşlar halkbankasının mülakat tarihlerini değiştirmesi ile bu mülakat tarihi ile çakışma ihtimali var arayıp durum bildirsek etki eder mi sonuçta daha tarihler belli değil
-
Mülakata giren arkadaşlar mülakat nasıldı, komisyon kaç kişi, kaç dakika sürüyor, ne tür sorular soruldu söyler misiniz ? Zaten işletme alanından gireceğim. Makine, Endüstri ve Nükleer Enerji Mühendisliğinin mülakatları tamamlandı yani artık sizin grubunuzdan kimse mülakata girmeyecek. Bu konularda bir bilgilendirme hoş olur diye düşünüyorum
-
Kimse mülakata girmemiş herhalde. Gel de trip atma .
-
@paca08 hocam ablam girdi ama mühendis kadrosundan isterseniz sorayım nasılmış kaç kişiymiş
-
@siyasallı, içinde söyledi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
@paca08 hocam ablam girdi ama mühendis kadrosundan isterseniz sorayım nasılmış kaç kişiymiş
Sağolun hocam sonunda ilgilenen birini buldum Sana zahmet olmazsa mülakat nasıldı, komisyon kaç kişiydi, ortalama kaç dakika sürüyor, alanla veya kurumla ilgili ne tür sorular sorulduğunu öğrenirseniz sevinirim.
-
Hocam 5 kişi girmiş mülakata komisyon başkanı müsteşarmış baya ciddi bir ortammış ama bir tanesi mülakat sırasında telefonla konuşmuş müsteşar kızmış duyunca inanamadım hayret.Herkesin 20 dakika sürüyordu ama benim 12 dakika sürdü heralde hali-hazır da çalışıyor olmam olumsuz etkiledi dedi.2 3 teknik soru sormuşlar mühendislik alanından bide bakanlığın bir maden politikası vs bişey varmış onu sormuşlar soruyu tam hatırlamıyorum diyor ablam.Bilemeyince nasıl bilemezsin bakmadın mı bakanlık ne iş yapar hangi projeler var falan demişler yani siz bi bakın bakanlığa
-
@siyasallı, içinde söyledi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
Hocam 5 kişi girmiş mülakata komisyon başkanı müsteşarmış baya ciddi bir ortammış ama bir tanesi mülakat sırasında telefonla konuşmuş müsteşar kızmış duyunca inanamadım hayret.Herkesin 20 dakika sürüyordu ama benim 12 dakika sürdü heralde hali-hazır da çalışıyor olmam olumsuz etkiledi dedi.2 3 teknik soru sormuşlar mühendislik alanından bide bakanlığın bir maden politikası vs bişey varmış onu sormuşlar soruyu tam hatırlamıyorum diyor ablam.Bilemeyince nasıl bilemezsin bakmadın mı bakanlık ne iş yapar hangi projeler var falan demişler yani siz bi bakın bakanlığa
Tam beklediğim cevaptı hocam çok sağolun. Ben bakanlığın teşkilat yapısına bakıyordum zaten. Bu dediklerinden sonra iyice bakmaya karar verdim. Allah senden razı olsun imdadıma yetiştin.
-
@paca08 cümlemizden hocam .Teşkilat sordular mı bilmiyorum ama proje kesin sorulmuş
-
Ben dün işletmeden girdim. İlk dakikalar tanışma ve eski tecrübelerim hakkında soru cevap şeklinde geçti. Sonra çalışmak istediğim alanlardan bahsedince (bahsetmez olaydım ama onlar sorunca mecbur söyledim) o alanlardaki uluslararası antlaşmalarla ilgili detaylar sordular. Ben de o alanlara ilgim var ama o alanda çalışma fırsatım olmadığı için hukuki konularla ilgili bilgim yok dedim. Zaten olamaz ki, o alanda çalışmadıktan sonra ilgi de duyulsa kimse o detayları bilemez.. Tepkilerimi ölçmek için mi, yoksa gerçekten bilgi düzeyimi anlamak için mi sordular, bilemiyorum. Baştan iyi giden bir mülakat, sonradan kötü bir hal aldı. Mülakattan çıkan neredeyse herkes yüzü asık ve canı sıkkın olarak çıktı. Hatta bir arkadaş berbattı, hayatımda geçirdiğim en kötü mülakattı dedi... Aslında mülakat yapan kişilerin yaklaşımı olumluydu, samimi bir hava vardı ama bana sordukları bence çok detaydı. Bu alanda dünya kadar antlaşma, strateji planı vs. vardır, hangi birine bakacağız ki? Hem sınav ilanında konu olarak bakanlık mevzuatı yazdığı için onlara bakmıştık.
Listeye girdiğimde çok sevinmiştim ama hayallerim suya düşecek gibi.. Hepimiz için hayırlısı olsun. -
@atomkarinca Hocam hangi alanla ilgili sordular ?
-
Ben yenilenebilir enerji alanında çalışmak isterim deyince Kyoto ve Paris Antlaşmalarıyla ilgili detaylar sordular. Bu antlaşmaların varlığından tabi ki haberdarım ama detaylarını bilemedim. Hepsine bilmiyorum dedim
-
@atomkarinca Hayırlısı neyse o olsun. Aslında oralardan gelebilir diye düşünmüştüm ama ayrıntılarına bakmadım tabi. Bende Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğünde çalışmak isterim diye söyledim hangi projeyi biliyorsun diye sordular söyledim. Seninki biraz daha zormuş.
-
Ben çıkarken ikcı siteyi takip edin önce sonuçlar açıklanacak sonra soruşturma yapılacak dedi 2 hafta içinde de açıkanır tahminimce dedi
-
@mülkiyeli45 Nasıldı hocam mülakatın
-
@paca08 ben öğleden sonra ilk girdim başlarda sohbet havasındaydı sonra alan sordular okuluma baya takıldılar aslında çok kötü değildi benim sonra enerji politikasını sordular bende anlattım müsteşar bey teşekkür etti ilk defa birisi eksiksiz saç ayağını saydı falan dedi nişanlı olduğum için onu falanda sordular bu şekildeydi cevaplayamadığım sorular oldu ama benimde
-
@mülkiyeli45 O zaman mülakat olumlu senin. İnşallah olur hocam.
-
@paca08 hayırlısı hakkımızda hocam hiç belli olmuyor bu işler
-
@mülkiyeli45 hocam gelmeyen var mıydı? ben sabah grubundaydım da
-
1 kişi gelmedi hocam