2018 Yılı Hukuk Dersi Kanun Mevzuat Değişiklikleri Güncelleme Platformu
-
@osman-paşa Khklar konusunda sanki çok acele ediyorlar.Her şey çorba oldu.Bu yüzden her an her şey değişebilir. KPSS'den bir gün önce de değişiklik yapılabilir.Bu durumda eski sistemin değişmeyenleri sorulur diye düşünüyorum.
-
@onuktekin aynen ben de öyle düşünüyorum hocam. Belki Sayıştay sınavında yeni değişikliklerden sorarlar son 1 haftadır olanların kpssde sorulacağını sanmıyorum.
-
Soruları hazırlayacak adamlar bile daha neyin ne olduğunu anlayıp soru hazırlayacak kıvama gelmemiştir ayrıca kpss soruları hazırdır artık heralde
-
100 soruda güncel icra iflas soru ve cevap
-
@maxmin belki bazıları Sayıştayda gelir diye düşünüyorum.
Bu arada hocalarım ddk artık askeri organları da denetliyor değil mi? Çünkü g.kurmay vs falan da yazıyordu. Bu da önemli bir ayrıntı olabilir.
-
Maliye bütcede Bakanlar kuruluna ait bilgiler nasil degisicek cumhirbaskanina ait mo oluyor? Ödenek plan hazirlama sunma vs.
-
@kpsslik Artik bütçe kanunu teklifini yalnızca cumhurbaşkanı verecek kesin bilgi yayalim
-
Düzenleyici ve Denetleyici Kurum sayısı 9'a düştü ve ayrıca görev süreleri 4 yıl bundan kelli. Bunu da unutmayalım.
-
@tahkikat hocam 10 değil mi emin msnz
-
Düzenleyici ve Denetleyici Kurumlar (III Sayılı Cetvel)
RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU
SERMAYE PİYASASI KURULU
BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU
ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU
KAMU İHALE KURUMU
REKABET KURUMU
TÜTÜN VE ALKOL PİYASASI DÜZENLEME KURUMU
KAMU GÖZETİMİ, MUHASEBE VE DENETİM STANDARTLARI KURUMU
KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KURUMUTAPDK kaldırıldı, görevleri Tarım ve Orman Bakanlığı'na devredildi.
-
@tahkikat nükleer kurumu eklendi hocam duzenleyici denetleyici olark
-
@ltfye Teşekkür ederim, bunu yeni öğrendim
-
5018 YENİ SİSTEME GÖRE GÜNCELLENMİŞ
-
@aslan-reyiz encok merak ettigim kanunlrdan biriydi. Kpssde gelmez diye bakmayim, sayistay icin kpss sonrasi bakarim diyorum ama hata mi olur:( ?
-
Arkadaşlar resmî gazete kime bağlı oldu şuan
-
-
@emregular cumhurbaşkanlığına bağlandı resmi gazete
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 Yılı Hukuk Dersi Kanun Mevzuat Değişiklikleri Güncelleme Platformu
@aslan-reyiz encok merak ettigim kanunlrdan biriydi. Kpssde gelmez diye bakmayim, sayistay icin kpss sonrasi bakarim diyorum ama hata mi olur:( ?
Bütçe sürecine 15-25 arası maddelere bak .Ben şahsen sorulacağını sanmıyorum kalmış 10 gün sorular çoktan matbaaya girmiştir.
-
@aslan-reyiz @1umut umarım o matbaa yanar.
-
Arkadaslar hukuk icin mevzuat.gov.tr den mi bakiyorsunuz hersey guncel mi sitede?