PTT Personel Alımı 2018
-
Bencede hocam ben bimerede yazacam ama maglum sureci uzun dediginiz dogru
-
Arkadaşlar herkes yazsin ki dikkate alsinlar . Sonra sinavlar çakışırsa gelip burda isyan etmeyelim. Ben yazdim
-
Bende yazdim arkadaslar en azindan 10 kisi bile olsak yeterli lutfen ilgi gosterin
-
Ikamet konusunu dikkate alıp bir duzeltme yapılmıstı, bu konuyu da dikkate alırlar diye dusunuyorum
-
Ptt ye yazan olmadi mi sinav tarihi icin arkadaslar
-
Tarih 11 ağustos yazmıştır benim cm var parayı da yatırdık hayırlısı bakalım
-
Sınav 12 Ağustos Pazar günü yapılacak. Gazi Üniversitesi yapacak.
-
Ulan vmy sınavı var o gün hey allahım! Nasıl bir tutarsızlık bu?
-
@thorstein-veblen ayrıca ziraat sınavında 1 sonra. Sınavlarda çakıştı iyice.
-
@okahraman07, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@thorstein-veblen ayrıca ziraat sınavında 1 sonra. Sınavlarda çakıştı iyice.
1 gün sonra
-
Ya para ödedik vicdanszlar bu ne saçmalik nolck smdi offf
-
Yahu bu ne şimdi ne bu ? Çıldırmamak elde değil arkadaş hangisini giricez şimdi birine para da yatırdık üstelik böyle smalık mı olur yap işte eylül gibi
-
Arkadaşlar sınav tarihi kesin mi? Nereden öğrendiniz?
-
ptt insan kaynakları sitesinde 12 ağustos yazıyor
-
Ya arkadaşlar yrn arayalım insan kaynaklarını smdi aradm cevap vermediler değişsin şu tarihi deli mi bunlar ya aynı gün 3 sınav ztn ziraat kaçti elimzden bari bu kalsn vmy kesin olcak mı ne garantisi var hele ki öyle bi kurum of off
-
Allah belanızı versin.
-
Arkadaslar siteden 1 arkadsla daha bunu soyledik hatta ptt ye yazdik sizlerde yazin dedik bugunde yayinlamislar iste keske kesinlesmeden yapsaydik bir seyler artik mumkun degil degismez
-
Arkadaşlar tarihi bilinçli olarak ayarlıyorlar. Vergi müfettişliğine Ziraat da denk getirdi, PTT de.
-
sınav itiraz ücreti 30 liraymış heyt maşallah kimse itiraz etmesin diye heralde baştan önlemlerini almışlar
-
Ama yaptıkları haksızlık o kadar insan para yatırdı 15 ay sınav bekledik ses yoktu Şimdi hepsi üst üste geldi