PTT Personel Alımı 2018
-
@duyguuu37 anlamadım ben mi rahatsızmışım arama konusunda?
-
@duyguuu37 pardon ya kafam karıştı bir an
-
@duyguuu37 en uygun Zaman o hem vm sınavı geçmiş olur
-
sayıştayı da o güne koymasalar
-
Kimse umutsuz olmasin yeter ki talepte bulunalim yapabileceğimizi yapalim biz.
-
@onuktekin anlastigimiza gore sorun yokyarin aramalara baskilara yuklenelim
-
@tysbyno-hi 18 agustos neye gore kime gore uygun arkadasim sana gore uygun olmasi en uygun oldugu anlamina nasil gelir guy sinavi ile ptt arasinda kalmaktansa talep de bulunmam 12 agustos isime bile gelir o zaman bencil olmayalim lutfen saygilar
-
@kussesi Aynen hocam sayıştay da o tarihe denk gelirse vay halimize.
-
@duyguuu37 sadece ben başvurmadım sonuçta .kaçla kapatacağını da bilmiyoruz ben daha erken zamana alabileceklerini zannetmiyorum .19 agustos kimsenin mağdur olacağını düşünmemiştim.Hem guy a hem de ptt ye Zaman ayrılabilir
-
@duyguuu37 19 ağustos diyorum ben zaten
-
@tysbyno-hi anladim ozur dilerim,19 agustos da olur 26 agustos da yeterki taleplerimizi dikkate alsinlar
-
@duyguuu37 o gün bayram diye biliyorum takvimi kontrol edin
-
Pttnin tarihi bastan belli olsa boyle olmazdı, ziraate girecekler ona gore il tercihi yapardi hic olmazsa . tarihi degistirmezler demeyip arayalim arkadaslar
-
Ptt yi arayan ulasabilen oldu mu arkadaslar
-
Ben ariyorum operator ile konusuom bagliyor ama daha sonra acan olmuyor arkadaslar sizler naptiniz
-
@duyguuu37, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Ptt yi arayan ulasabilen oldu mu arkadaslar
Hocam üst postları okuyamadım. Bu mücadele neyin nesi..?
-
@figo102009 12 agustos da ptt sinavinin olmasini istemiyoruz hocam,11 agustos da ziraat sinavi var ayni zamanda 11 ve 12 agustos da da vmy sinavi var cakisti zaten sinavlar belki degisir tarihi diye ptt nin arayacaktik ama kimse aramadi galiba ben ariyorum ama ik sorumlusuna baglio oda teli acmiyor sagolsun galiba degismeyecek
-
@figo102009 sınav tarihini değiştirmenin mücadelesi
-
@nfs siz ulasbildiniz mi ya da aradiniz mi
-
@merve1-2 arayabildiniz mi hocam gorusebildinjz mi