PTT Personel Alımı 2018
-
@tysbyno-hi siz gorusebildiniz mi ptt ile
-
insan kaynaklarına veya genel müdürlüğe dilekçe falan yazsak daha iyi olur aslında.
-
@onuktekin hocam ptt ile gorusebildiniz mi bence durumlardan haberdarlar ik sorumlusu cevaplamio telefonlari
-
@keynesinruhu ben yazili olarak da mail filan da attim ama hic donus olmadi aramalari operator ile konusuom baglio ama personel cevaplamiyor siz hic aradiniz mi
-
@shady1, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar degismez diye bi sey yok herkes bimer cimer veya aşağıdaki linkten ptt ye ulasip sinav tarihinin değiştirilmesini istesin. 2500kisi vmy ye girecek az rakam degil . Banka sinavina ise daha da fazlasi .... Bunu da belirtelim.
Arkadaşlar bu likten yazalim ik ya yönlendiriyolar mesaji
-
@shady1 yaziyorum ben hemen hocam
-
@Shady1 ben bu linkten yazmistim hocam3 oldu ve hic degerlendirme maili filan almadim artik bence aramak daha hizli cozum olacaktir cunku tarih kesinlesti neden kimse aramiyor ya
-
Galiba kimse arayip sormadi
-
@duyguuu37 aradim ancak acan olmadı benim de tekrar deneyecegim
-
@merve1-2 acmiyorlar galibayanlis saatlerde mi aradim diye dusunmustum ama size de acmamislar birkac kez aramaya acmamalarinin nedeni ne olabilir ki
-
@duyguuu37 bugun icinde ulasamazsam mail atmayi dusunuyorum ona donmek zorundalar nasilsa, hep birlikte oyle yapalim
-
@duyguuu37 tivitirdan cevap verdiler. Şuradan ilettim durumu: https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp
-
Bende link de yazan yere şikayette bulundum ama ses seda yok degsmicek galiba ya
-
@onuktekin twitterdan bir donus oldu mu hocam bizim arama ve mailler sonucsuz
-
@duyguuu37 bu adrese yazmami söylediler. Yoğun bir tivit atılmış olsa ses getirirdi. Demek ki bu durumu kabullenen ya da böyle olması işine gelen daha fazla.
-
@onuktekin bencede oyle cunku 3 5 kisi haricinde kimse ses etmedi zor artik degismesi
-
Yeni gördüm sınav tarihini hemen yarın arıyorum kesinlikle böyle bi rezalet olamaz bu iibfnin çektiği neydi artık yaa doğru düzgün alım olmaz onuda 3 sınavı aynı güne koy ışınlanalım artık
-
Hic olmazsa sinava gireceğimiz ili secme sansimiz olsaydi
-
@ucanbalon hocam arayin donen olursa lutfe haber verin ben aradim olmadi malesef
-
Arayan oldu mu arkadaslar ben gumruk icin mulakatta idim bugun hic arayamadim yeni ciktim sizlerde ses yok galiba degismeyecek