PTT Personel Alımı 2018
-
Gişe için soru dağılımını bilen varmı hangi dersten kaç soru
-
@fc-real-gdp belki maaşlar yükselir hocam böylece. o yönden de bakmak lazım.
-
Vmy ile ptt arasinda ben de kararaiz kaldim ama ptt dedim bakalim hayirlisi
-
@b-ays, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Vmy ile ptt arasinda ben de kararaiz kaldim ama ptt dedim bakalim hayirlisi
Neden
-
arkadaslar merhaba ben yökdil puanıyla başvurdum acaba uzmanlığa geçerken yds ister mi ona göre vmy ye veya ptt ye gircem
-
@shady1 vmy ye cok hazirlanamadim klasik ve ezberimin olmayisi beni ptt ye itti
Yoksa vmy nin daha prestijli oldugunu dusunuyorum
Bu arada 9. Pro sgk dan taniyorum galiba seni -
@b-ays sen de hiç yabanci gelmedin hocam
-
@shady1 9. Pro sonucunu 7 ay bekleyip elenenlerdenim ben
Artik hangi sinav var ben ordayim -
@b-ays aynen ben de hocam insallah daha fazla sinava gerek kalmaz. Ptt uzmanlık - vmy çakışmasi çok kötü oldu. Ikisine de girmeyi planlamistim .
Bazilarinin da işine gelmedi degil hani -
@genclerbirlikli hocam ekonomik kriz kapıda. o yüzden ilk önce güvence sonra maaş.
-
Bende ptt diye düşündüm en başta çünkü vmy aşırı zor ama başvurdugm il urfa 4 kişi alıo yani çok zor diye mecburen vmy seçtim bakalm nolck gercktn işsizlik öldürdü bizi
-
@ltfye vmy gayet kolay bi sinav hocam . Puan vermiyolar orasi ayri .
-
@shady1 hocam kısmetse ilk defa sınavına gircem de ödüm kopuyo valla Allah emeklerimizi boşa çıkarmsn çok zor bi sürec
-
Ben pttye basvuru yaptığım sırada sube muduru tesadufen ordaydi ve bana uzman yardımcısının ne is yaptığıni sordu. Henuz onlar bile tam bilmiyor
-
Is yukunu maasini vs bilmem ama vmynin itibarı pttnin yanından gecmez
-
@merve1-2 ptt ninki vmy nin yanindan geçemez olmasin hocam itibar olarak
-
@merve1-2 ilk defa alindigi icin bilgi yok amaa evrak isleri yapar diye dusunmeden edemiyorum supriz de olabilir
-
uzman yardimcisi genelde hep ayni işi yapar genel müdürlüge aliniyosa eger. Yani genel müdürlük birimlerinde çalışırlar. Hangi birimde ise o birime özgü calisir. Mesela ik da ise işe alim konularinda , mali ışlere bakan dairede ise mali konularda calisir.
-
@shady1 bu aralar kafam cok dagınık buda kanıtı. Neyse ki soylemek istediğim anlasılmis
-
@merve1-2 anlaşildi