PTT Personel Alımı 2018
-
@shady1 hocam peki siz vmy ye mi girceksiniz ptt uzmanliklga mi
-
@b-ays bi turlu karar veremedim ikisine de girecek puan var şükur ama kime sorsam ptt diyor. Bilmiyorum hocam
Aslinda müfettişliği baska şeye tercih etmem ama maliye ve vmy olunca bu beni dusunduruyor.
-
@shady1 hocam valla ozendim size ya masallah ne guzel tercihler arasinda kalmissiniz,keske imkan olsaydi ikisinede girseydiniz emeginizin karsiligini alirsiniz insallah
-
@duyguuu37 teşekkür ederim hep beraber insallah
-
@shady1 ben de kararsizdim ilk once vmy diye coştum sonra ptt ayni tarihe denk geldigi icin ptt de karar kildim ama tarih değişirse vmy ye ben de girerim
Bu arada sordugun kisiler mufettis miydi s eni ptt ye yönlendirdiler -
@b-ays biri müfettiş diğerleri degil hocam
-
Arkadaşlar 200 kişiyi komple doldururlar değil mi uzmanlıkta? Az kişi geçerse alım az mı olur?
-
@veblenist ben de merak ediyorum insallah doldururlar
-
@shady1 hocam ptt uzmanları şüpheli kargo paketlerini infilak edecekler tipki bomba imha uzmanı gibi
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@shady1 hocam ptt uzmanları şüpheli kargo paketlerini infilak edecekler tipki bomba imha uzmanı gibi
-
Uzman yardımcılığı için başvuru sayısını epey merak ediyorum
-
@öğrenci 2bin civari deniyor ki bence bazilari vmy yi tercih edecekler o yuzden giren sayisi daaha az olacaktir
-
2bin iyi bir rakammış. İnşallah bu son olur da kurtuluruz.
-
arkadaşlar sınav tarihi belli oldu mu?
-
2.000 iyiymiş cidden ilan ilk halinde geldiğinde çoğu kişi 200 kişi dahi başvuramaz tarzı yorumlar yapmıştı. Yökdil etkisi olmalı bu sayı.
-
@keynesinruhu 12 ağustos
-
@öğrenci aynen öyle ama bence 2binden daha azdır. O bile fazla geldi bana.
-
@b-ays ağlarsınız
-
-
Arkadaşlar sınav giriş belgeleri yayınlandı mi