PTT Personel Alımı 2018
-
@veblenist vmy ile ptt kıyaslanamaz bile. Olur da pttyi kazanırsanız üzülürsünüz sonra.kesin bilgi
-
@beetle illa mufettislik olsun dersem sgk mufettisligini tercih ederdim vmy sureci cok sıkıntılı imiş
-
@beetle neden üzülürüm peki? Sizce farkı neler ve beni ne pişman edecek?
-
Ptt ciler selam, sanirim vmy seçeceğim. Ptt çok şey kaybetti bu tarih seçimiyle
-
@shady1 Ahahah şu an büyük elem ve keder içerisine sürüklenecekler. Görüyorum... Karanlık Isangaard’a yaklaşıyor.))
-
Ptt sınavı test vmy klasik sınav.. Klasik sınavlar teste göre gerçekten zor oluyor.Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.
-
@öğrenci daha önce geçtik klasik sinavlari, kismetse yine geçeriz insallah
-
@veblenist, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@shady1 Ahahah şu an büyük elem ve keder içerisine sürüklenecekler. Görüyorum... Karanlık Isangaard’a yaklaşıyor.))
Haha
-
@öğrenci bence klasikler daha kolay oluyor. ne sorulacağı az çok belli; test öyle değil derya deniz, hiç belli olmuyor.
-
bu arada kimsenin sözüyle hareket etmeyin; tamamen ne beklediğinize bağlı vmyde ya da pttde mutlu olup olmayacağınız. biri teftiş ister, uzmanlık monoton gelir; başkası turne ya da o zorlu yeterliliği istemez, rahatlık ister ptt güzel gelir. ölçüp biçip tercihinizi yapın.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
bu arada kimsenin sözüyle hareket etmeyin; tamamen ne beklediğinize bağlı vmyde ya da pttde mutlu olup olmayacağınız. biri teftiş ister, uzmanlık monoton gelir; başkası turne ya da o zorlu yeterliliği istemez, rahatlık ister ptt güzel gelir. ölçüp biçip tercihinizi yapın.
Ah bu teftişler yok mu
En sona da reklam yapmış bak bak tercihinizi yap in
Sen de gir de ögle aralarında muhabbet ederiz. Cok sıkıcı oluyo yoksa vmy -
@shady1 ahaha teftiş güzeldir ya
reklamın yeri geldi mi yapıştırırım
kontenjan olmasa gelir girerdim, 1 arkadaşın hakkını yemeyeyim durduk yere... -
Suan bir ptt calisani olarak acikcasi ben teftisi tercoh ederdim çünkü ptt uzman yardimcisinin suan is alani bile belli değil maasi net degil kurumsallasmis güya kurum olamamis bir yer PTT teftisi basvurabilsem uzmanlik sinavina girmezdim bile ama secim tabi
-
@nles ptt çalışanı olduğun için en güncel maaş bilgilerine hakimsindir, paylaşır mısın ?
-
@nles teftişten kastımız vmy hocam ptt müfettişligi değil
-
@genclerbirlikli onu anladim hocam bende vmy yi kastettim.cumleler birbirine girmis sadece. Valla ben gisedeyim hocam yeni personelim yalan yok haziranda net 3000 yatti diğerlerini bilemicem çünkü bu uzman yardımcıligi kadrosu sefin ustu müdürün altimi yoksa tamamen farkli bir kadromu o bile belli değil
-
Arkadaşlar pttye başvuru yaparken başvuru ekranında sınav merkezi tercihi var mıydı?
-
@tiebout Hayır.İkamet ettiğin yere göre en yakın il sınav yeriniz olacak.
-
@veblenist ptt uzman yardımcısı ne iş yapıyor bilginiz var mı? Yok, çünkü öyle bir kadro yok.hatta 200kişiyi genel müdürlüğün neresine yerleştiricekler merak ediyorum. Vmy sınavını geçebilecekseniz ki bu önemli, teftişle ilgili bir çekinceniz yoksa vergi pttyi ezer geçer.maaş,kurum,kendini geliştirme,prestij ve emeklilik açısından
-
@beetle PTT olsun bizim olsun.))