PTT Personel Alımı 2018
-
@duyguuu37 neden mümkün degil?
-
@ltfye, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Ama yaptıkları haksızlık o kadar insan para yatırdı 15 ay sınav bekledik ses yoktu Şimdi hepsi üst üste geldi
Ziraat gibi sinav tarihi belli olsaydi iyi olurdu...dandik dundik is yapiyorlar.
-
Sınav soruları ve cevap anahtarı 14.08.2018 tarihinde http://ik.ptt.gov.tr adresinde yayınlanacaktır demişler, yani sınavdan 2 gün sonra herkesin net durumu ve genel görüntü ortaya çıkar.
-
yarın arayalım,mail atalım,twitterdan yazalım. Bu kadar sınava başvuru yaptı insanlar ptt sınavı belli değilken. En büyük haksızlık da vmy sınavına gireceklere yapılıyor. Ziraat sınavına da giremiyorlar.
-
-
Son Dakika
Sonunda resmi açıklama da geldi.
Sınavı yapacak olan kurum: Gazi Üniversitesi
Sınav tarihi 12 Ağustos Pazar saat 10.00
Sınav süresi 150 dakika (Gişe 120)
Sınav soru sayısı: 100 soru
Sınav merkezleri: Ankara, İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Samsun, Van, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon, Eskişehir, Kocaeli, Kayseri, Konya, Malatya, Erzurum
Sınav giriş belgeleri ve sınav tam yerleri 2 Ağustos günü Gazi Üniversitesi sitesinden duyurulacak.
Sınava sadece kimlik ve sınava giriş belgesi ile girilebilecek.
Yanlışlar doğruyu götürmeyecek.
Kazananlar PTT sitesinden duyurulacak.
Sınav sonucuna itiraz 30 TL olarak belirlendi.
Sınavın mazereti olmayacak. -
Arkadaşlar degismez diye bi sey yok herkes bimer cimer veya aşağıdaki linkten ptt ye ulasip sinav tarihinin değiştirilmesini istesin. 2500kisi vmy ye girecek az rakam degil . Banka sinavina ise daha da fazlasi .... Bunu da belirtelim.
-
Ziraat sınavın vmy sınavından giremeyeceklere buna da girmeyiversinler diyenlerin ptt sınavı konusunda ne düşündüklerini merak ediyorum. Ziraat için Ankara'ya İstanbul'a gidecekler ertesi gün ptt sınavina nerede gireceklerse oraya dönecekler. Sabah yol yorgunluguyla ptt sınavina girecekler.
Bu arada vmy sınavına başvuramıyorum. Yani vmy sınavına girmeyeceğim. Ankara'da oturuyorum. En uzak yere gitmem 45 dk mı alır Ankara'da.Ziraat sınavindan ptt sinavına girmek bana koymaz. Dinlenmiş dinç şekilde sınava girebilirim. Buna rağmen elimden geleni yapıp bu durumun mağduriyet yaratacağını anlatacağım. Banane deyip kenarda susmayın diye anlattım bunları.
İnşallah değiştirirler. Hakkımızda hayırlısı olsun. -
@shady1 gözünüzü seveyim herkes bu linke girsin şikayet etsin yoksa çok mağdur olcaz
-
İşletmeden kaç soru çıkıyor, bilen var mı?
-
@onuktekin ben istanbulda ziraate girecem kayseri de olursa sinavim yetismem bile imkansiz gibi,neden ertelemezler soyleyim ziraate de yazdik aradik kesin tarih dediler ki vmy onemli bir sinav ptt de 11 agustos da ziraat sinavi ayni gun degil der ve gecer ik da zaten cok ilgili degil yinede yazalim arayalim yarin
-
bir gazi’li olarak sınavın burada olması bence yararınıza arkadaşlar, ankara üni & yıldırım beyazıt çok saçma sınavlar yapıyorken, odtü & hacettepe çok kasar. ortası gazi’dir.
-
Hayir bari sinav yeri secmemize musade etsinler 2 gun sistemleri acsinlar bizlerde Ankara ve Istanbul dan birini secelim,o zaman herkesin gonlu olur ama simdi herkes yakin ikameti olan ile yada iline verilecek tekrar bu illerden donup sinava yetisebilsek yorgun olmayi gectim girerim yani
-
tarih olarak 19 agustos talep edelim
-
@tysbyno-hi 18 agustos guy sinavi var
-
Lutfen yarin gorusmeleri haberleri paylasalim arkadaslar ona gore ziraat sinav yerimi degistircem ben
-
Ağustos ayında da sınav yapılacak başka zaman yok sanki? Ağustosun ilk haftası mı var sınav olmayan?
-
Bence kurumlar birbirinden haberdar bu tarihler bilerek konuldu hayir ptt nin bizi hangi ile verecegi de belli degil sinav tarihi degismeznolacak boyle ya bir dunya zaman sinav bekledik ama hepsi ust uste geldi giremioz
-
Unutmayalim yarin arayalim kimse bundan rahatsiz degil mi @onuktekin haricinde
-
Geçen yıl da vmy sınavıyla takasbankın sınavı çakışmıştı kimsenin umrunda olmamıştı