PTT Personel Alımı 2018
-
@b-ays atış serbestse, atıyorum: 72
-
Arkadaslar uzman yardimciligi icin sozlu mulakata 600 kisi cagrilacak fakat 70 ustu alan kisi az olursa Halkbanktaki gibi puani 70ten asagiya cekme durumlari olur mu sizce
-
@duyguuu37, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Gecmis olsun arkadaslar ben bu kadar gk gy sorulacagini bilsem alan filan birakir ptt ye calisirdim ya:(
Aynennn yaa
-
Dostlar bu pazarlamacı ne gibi istihdam edilecek ?
-
Umarım kısa sürede acıklanır ve bir an önce mülakatlar yapılır.Hızlı bir süreç olması dileğiyle.
-
75 veya üstü yeterli olur mu gişe için
-
@hussle hocam soruda hangi grup hakkında yapılan düzenlemeler eşitlik ilkesine aykırılık teşkil etmez diyordu ? Anayasanın ilgili maddesine bakarsan çocuklar yaşlılar engelliler vd. bunların hepsi pozitif ayrımcılıktan yararlanıyor.Soruda birden fazla doğru cevap var.Soruyu hangi grup için yapılan düzenlemeler eşitlik ilkesine aykırıdir diye soracaklarmis onu da yapamamislar
-
@cengizkan2, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@hussle hocam soruda hangi grup hakkında yapılan düzenlemeler eşitlik ilkesine aykırılık teşkil etmez diyordu ? Anayasanın ilgili maddesine bakarsan çocuklar yaşlılar engelliler vd. bunların hepsi pozitif ayrımcılıktan yararlanıyor.Soruda birden fazla doğru cevap var.Soruyu hangi grup için yapılan düzenlemeler eşitlik ilkesine aykırıdir diye soracaklarmis onu da yapamamislar
Hocam 2010 değişikliği; çocuklar, yaşlılar, özürlüler, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile malul ve gaziler için alınacak tedbirler eşitlik ilkesine aykırı sayılmaz.
Kadın ve yoksul eğer aynı anda varsa şıklarda ösym pozitif ayrımcılıktan kadını kabul eder demişti hocamız. Şıklarda kadın veya yoksul var mıydı? -
Var mı sınava giren bilgisayar mühendisi?
-
@cengizkan2 Yanlış o soru bende şaşırdım.Kadın 2004 diğerleri 2010 olduğundan kadın yaptm
-
Herkes uzman yard girmiş. Dil puan şartı yok muydu uzmanlıkta, yanlış mı hatırlıyorum? İnşallah uzmanlıgı kaçırmadık
-
@felix-felicis 70 yds/yökdil şartı vardı. Ben de şaşırdım valla burda bu kadar kişinin çıkmasına. Umarım cümbür cemaat gireriz Ptt'ye
-
@mert88, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@felix-felicis 70 yds/yökdil şartı vardı. Ben de şaşırdım valla burda bu kadar kişinin çıkmasına. Umarım cümbür cemaat gireriz Ptt'ye
Valla bende bi korktum yanlış sinava mı girdim diye Bu kadar kişinin dil puanı var demekki
-
Yalnız bayağı uzman yardımcılığına giren varmış. Ben şu an bunu farkettim.
-
Arkadaslar uzmanlik sinavinda benim sinifimin yarisi yoktu sizde durumlar nasildi ? Izmir 9 eylulde girdim
-
@hazirlanan ben de 9 eylülde girdim yabancı dillerde. Bizim sınıfta da gelmeyenler vardı ama açıkçası dikkat etmedim kaç kişiydi
-
Giseye giren pek yok galiba :))
-
@cengizkan2
hocam ben o soruyu şu mantık sorusuyla karıstırmısım mülteci diyince direkt afgan vs canlandı gözumde -
yds 80 olacaktı ki biraz eleme olsun
-
@piraye var hocam