PTT Personel Alımı 2018
-
@hussle hocam benim 86,25 yds ama biraz da insaflı olmak lazım. 70 yds bile yeterince eleyici bence ve muhtemelen ingilizceyle alakası olmayan bir iş yapılacak.
-
@hazirlanan Aynı şekilde Ankara'da 16 kişilik sınıfta 7 kişi yoktu imza atarken baktım. Muhtemelen Sayıştay'a girdiler.
-
Benim sınıfım 20 kişilikti 5 kişi yoktu.
-
ben de gişeye girdim soruların hepsini iyi yaptığıma inanıyorum ama il bazında kontenjan çok az. kolay olduğu için de herkes iyi yapacağından 85-90 gibi puanlarla alım olur diye düşünüyorum
-
@bayke tanzimat fermanı dediğiniz soru; gayrimüslümlere de eşit haklar tanındı diye öncüllü olan soru mu?
eğer o soruysa ben onu 1. meşrutiyet yaptım doğrusu nedir? -
@issiz-0, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
ben de gişeye girdim soruların hepsini iyi yaptığıma inanıyorum ama il bazında kontenjan çok az. kolay olduğu için de herkes iyi yapacağından 85-90 gibi puanlarla alım olur diye düşünüyorum
Yani 90 doğrunuz mu var hocam..?
Ben de gişeden girdim de o kadar çıkar mi bilmiyorum :s
-
@figo102009 yok hocam nerde keşke 90 olsa :))
ama kontenjan az olduğu ve sınav kolay olduğu için puanlar yüksek olur diyorum -
@issiz-0 Ben tanzimat olarak işaretledim hocam büyük ihtimal cevap tanzimattı.
-
@issiz-0, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@figo102009 yok hocam nerde keşke 90 olsa :))
ama kontenjan az olduğu ve sınav kolay olduğu için puanlar yüksek olur diyorumBana da kolay geldi ama kafadan 5-6 yanlış buldum. Sonra da bakmak istemedim artar diye :))
-
@veblenist ben de memnun oldum hocam
-
Tanzimat sadece müslümanlara haklar tanıyor. O yüzden ben ikinci meşrutiyet olarak işaretledim.
-
sonuçlar ne zaman açıklanır tahmininiz var mı ?
-
@zeyneppp o maddeler Tanzimat Fermanınin maddeleri
-
@zeyneppp Tanzimat fermanının en önemli maddelerini vermişlerdi. Meşrûtiyet maalesef değil.
-
@zeyneppp “herkes” kelimesi varsa tanzimat , “gayrimüslim” kelimesi varsa ıslahat diye aklınızda kalsın demişti Ramazan Hoca , Kanun-i Esasi ile alakası yoktu bence o sorunun.
-
Gazisem cevapları yarın açıklayacakmış . Herkes sınavımız iyi geçti diyor, sizce gişe kaçla kapatır ? İl kontenjanım 2 benim. Yarın belli olur netler
-
Bence uzmanlık için farklı bir konu açılması lazım her şey çorba oldu takip etmek zorlaştı konuyu.
-
alımlardaki durumlarda net değil ki
-
O değilde hesap makinesi getirip kullanan var mı? :))
-
Sözel mantıktaki afganlı kenyalı soruda 2 tane doğru cevap olduğunu düşünen bir tek ben miyim ya?