PTT Personel Alımı 2018
-
@hazirlanan, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Uzman 80 dogru. Daha once bir cok banka ve kurum sinavina girmis biri olarak ingilizce isin icine girince dusuk kapattigini kesinlikle soyleyebilirim. O yuzden benim tahminim 75den yukari kapatmayacagi yonunde ve yanilacagimi da sanmiyorum.
inşallah yanılmazsın hocam ben de 80 doğru 15 yanlış 5 muallaktayım
-
Mülakata kaç katı aday çağırılacağına dair bir yazı var mı ?
-
@bayke hocam yanilacagimi sanmiyorum cunku ingilizce gercekten cok belirleyici emin olun 75den yukari kapatmayacaktir. Zaten mulakat sayisi da cok fazla
-
@hazirlanan inşallah hocam
-
Uzmanlık 81d -19y
Benim de tahminim 75 civarı kapatacagi yönünde. -
Benim de mülteciler sorusu ve moğollu soru yanlış. O moğollu soru çift cevaplı bence. Gk-gy kısmı 38 doğru ama alan kısmı 28 doğru Tabii 8-10 tane de muallakta olduğum soru var. Sanırım 70'i geçemeyeceğim. Ama 70'i geçersem mülakata çağrılırım gibime geliyor.
-
Arkadaşlar termik santral sorun da hata yok mu
-
@mert88 hocam bence multeciler sorusu yanlis siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
-
İzmir pazarlama için kaç doğru ile kapatır bir fikri olan var mı?
-
@mert88 mogollu soruyu gaziye göre doğru cevaplamışım ama soruyu bir daha çözdüm afgan öğrenciler hindistanlilarla yan yana cevabı da doğru gibi duruyor. Benim b şıkkı idi hemen işaretledim eğer e şıkkını sınavda inceleseydim büyük ihtimalle bu da doğru deyip sürüncemede kalacaktım. Tabloya göre 1.kat soldan sağa: Filistin-Suriye-Afgan-Hindu
2.kat soldan sağa Irak-Mogol-Kosova-Kenya -
@1acar1 ne giibi bir yanlis hocam bana da yanlis gelmedi ama
-
@duyguuu37 termik santral den bahsediyor , doğal gaz ne alaka
Türkiye’de elektrik üretilen termik santraller
ve buralarda kullanılan enerji kaynakları
eşleştirmelerinden hangisi doğru
olarak verilmiştir? -
@duyguuu37 bence mülteci sorusunun kökü yanlış. Soruyu yanlış sormuşlar. Kenyalı moğollu sorunun ise 2 tane doğru cevabı var.
Ayrıca iki tane tablo çizenler nasıl çizdiler ikinci tabloyu? Ben tek tablo çizebiliyorum, birşeyi gözden mi kaçırıyorum ?
Irak - Moğol - Kosova - Kenya
Filistin- Suriye - Afgan - Hint
bunun haricinde nasıl bir tablo çiziyorsunuz ?
-
@mert88 soruyu hazırlayanlar suriye afgan yer değiştirebilir ihtimaline göre hazırlamış ama kosovalilar afganların üstündeki sınıfta koşulu mezkur ihtimali boşa çıkarıyor. Bence de iki tablo buradan çıkamaz iki mantık sorusu da alese göre çok kolaydı.
-
Moğollu soruyu direk çözdüm bir çelişki olmadı bende.Kaçla kapatır gişe büro fikri olan var mı? Mülteci sorusu net olarak yanlış.Bu kadar basit bir hata nasıl oluyor matbaa ile ilgili mi acaba umarım bir an önce iptal edilir
-
@mert88 2 tablo cikmiyor hocam cikaran arkadas aciklasin ogrenelim hem,multeci sorusu icin gaziseme mi itiraz ediyoruz sacmalik basit bir soru aslinda galiba soru yanlis soruldu
-
@hazirlanan 70 ile kapatma olasılığı nedir sizce uzmanlığın ? 600 kişi fazla bnce 65 e bile inebilir gibi
-
Kanun önünde eşitlik
MADDE 10- Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasî düşünce, felsefî inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle
ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.
(Ek fıkra: 7/5/2004-5170/1 md.) Kadınlar ve erkekler eşit haklara sahiptir. Devlet, bu eşitliğin yaşama
geçmesini sağlamakla yükümlüdür. (Ek cümle: 12/9/2010-5982/1 md.) Bu maksatla alınacak tedbirler eşitlik
ilkesine aykırı olarak yorumlanamaz.
(Ek fıkra: 12/9/2010-5982/1 md.) Çocuklar, yaşlılar, özürlüler, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile
malul ve gaziler için alınacak tedbirler eşitlik ilkesine aykırı sayılmaz.
Arkadaşlar mülteciler sorusu neden yanlış? Anayasada bu şekilde bir ifade var? -
@fernando-reges
E) Afganistanlı öğrenciler, Hindistanlı öğ-
rencilerle yan yanadır.Bu şık bir çelişki yaratıyor bence.
-
@bayke Şimdi tekrar çözdüm aynen dediğiniz gibi iki cevap var.Suriye-Afganistan yer değiştirebilir ihtimaline göre olmaz bu soru.Afganistan-Kosova üst üste olacak.İptal olması gerekir gitti 1 doğrumuz daha