PTT Personel Alımı 2018
-
@bixi zor
-
Kpss açıklanmış buarada arkadaşlar
-
Kpss sonuçları da hayırlı uğurlu olsun dostlar
-
sınav sonuçları ne zaman açıklancak kimse bir şey bilmiyor açıklama yok nasıl olcak ?
-
@umutlu-bekleyiş Gazisem’e mail atmıştım Eylül sonu dedi
-
@haticeaydinn Eylül sonu dedilerse bilerek yapılan bir uygulama kimse 2 ay sonucu bekletmez inşallah değer bari
-
@umutlu-bekleyiş İtiraz sonuçları 20 Eylül’de açıklanacağı için Eylül sonuna sarkmış.
-
@haticeaydinn her sinavda itiraz olunca surec hep boyle uzuyor,nasil bir surec var aceba itiraza dair merak ediyorum,bir kutuphaneye girip onca ansiklopedi arasinda kalip dogru cevabi mi ariyorlar,itiraz oluyor surecler en az 10 15 gun atiyor fazla degil mi:(
-
@duyguuu37 Ösym bile dayanamadı 2 gün önce açıkladı,ptt çok nazlı çıktı
-
@haticeaydinn açıklamazdı da üniversite tercih sonuçlarıyla aynı güne denk gelince tırstı
-
@duyumcu siz kac net bekliyorsunuz
-
PTT'ye gönderdiğim e-postaya günlerdir cevap alamayınca "Göndermiş olduğum e-postaya olumlu ya da olumsuz herhangi bir geri dönüş yapmadığınız için teşekkür ederim. PTT'ye cevap alma beklentisiyle e-posta gönderme cüretinde bulunduğum için de sizlerden özür dilerim." şeklinde yeni bir e-posta gönderdim. Herhalde çok az olan uzman yardımcılığı mülakatına çağrılma ihtimalim bununla birlikte sıfıra indi.
İnsanı adam yerine koyup olumsuz bile olsa bir geri dönüşte bulunmuyorlar ne diyelim çok yoğunlar herhalde günahlarını almayalım...
-
@cem bende sinav tarihi icin cok mail atmistim hocam,hic donus olmadi,aragimda da santral bagladiktan sonra acmadi personel,israr edip arayinca heralde tel sesinden biktilar oyle donmuslerdi,yogunluk degil bence ik bilgisiz ve ilgisiz
-
Hocam bu süreç üniversitenin kontrolünde şu an. Sonucları onlar gönderecek. O da ekimi bulabilir ya da eylül sonunu.
-
@duyguuu37 sürekli telefonda karşı tarafa aynı bilgiyi vermek bir yerden sonra insanı yorabilir ona hak veriyorum ama bilgi talep eden kişiye cevap vermek zorundalar. En azından e-postalara geri dönüş yapmak çok zor olmamalı, olumsuzsa standart bir metin gönderirsin en azından ya da bir konuda çok fazla talep geliyorsa internet sitesinden konuyla ilgili bir duyuru yayınlarsın. Biz mi çok ince düşünüyoruz yoksa işleyiş bu şekilde mi anlayamadım gitti...
-
@cem, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
PTT'ye gönderdiğim e-postaya günlerdir cevap alamayınca "Göndermiş olduğum e-postaya olumlu ya da olumsuz herhangi bir geri dönüş yapmadığınız için teşekkür ederim. PTT'ye cevap alma beklentisiyle e-posta gönderme cüretinde bulunduğum için de sizlerden özür dilerim." şeklinde yeni bir e-posta gönderdim. Herhalde çok az olan uzman yardımcılığı mülakatına çağrılma ihtimalim bununla birlikte sıfıra indi.
İnsanı adam yerine koyup olumsuz bile olsa bir geri dönüşte bulunmuyorlar ne diyelim çok yoğunlar herhalde günahlarını almayalım...
"özrümü" hemen kabul etmişler ki, şikayet bildiriminiz işleme alınıp ilgili birime iletilmiştir diye geri dönüş yaptılar.
-
Bir sürpriz de burası yapsa da erkenden açıklasa.
-
Açıklasınlar artık ya İnsaf, 20 Eylül çok geç
-
Merhaba arkadaşlar, sınav sonuçlarının ve itiraz sonuçlarının 20 - 30 Eylül arasında açıklanacağı bilgisi gelmiştir. Sonuçlar PTT İK sitesinden duyurulacak olup ardından sonuçlara itiraz süreci başlayacaktır. Arkadaşlarımızın aramıza Kasım - Aralık gibi katılmasını beklemekteyiz. İş başılar kademeli olacağından 6 aylık süreye bu süreç yayılabilir. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@yalcinsakar hocam merhaba mutlu olduk sizi gormekle,hepimizin merak ettigi psikometrik test sonucu bize bildirilecek mi ya da en azindan bu sebeble elenene sorun bildirilir mi?Test sonucu hakkaniyetli olacak mi?