PTT Personel Alımı 2018
-
Ziraate uzm. Yrd.na girip ptt uzman yardimciligina da giren var mi?
-
@irem Evet o soru da hatalı. Bu başlık altında 2-3 kere sebebini anlattığım için tekrar yazmayacağım. İtiraz etmek isterseniz, itiraz edebilirsiniz.
-
Yalçın beyin açıklamasına göre itirazların ardından sonuçların eylül sonunda açıklanması bekleniyor(tahmin)
-
@irem Eylül sonu mu? Pof
-
@mills 2 sınava da girdim, ptt beklediğimden kolay, ziraat ise zordan ziyade alan kısmı saçma gibiydi.
-
@sümeyye ben de girdim aynı sekilde bn oyle düsunuyorum fakat onda da genel kultur kismi hic beklenmeddikti. Benim muhtemelen ziraatten 80-85 dogru gelir 120 sorudan.
-
Eylül sonuna kalmaz inşallah ya...
-
Yapılan itirazların sonucu 20.09.2018 tarihinde belli olacakmış. Bu iş eylül sonuna kaldı bile
-
@mert88 kim dedi?
-
Bi arkadaş gazisem'in, yapılan itiraza yönelik yanıtının ss'ini gösterdi, orda yazıyor.
-
Atama süreci daha da uzayacak deseniz.... ben de bayram sonrası sınavlar açıklanır vs. Bekliyordum
-
@irem Bugün İk’yı aramışlar , Ekim’de açıklanacakmış
-
@haticeaydinn yuh bari 2019 da açıklasınlar ekim nedir yaaa! Alımı bütün seneye yayacaklar anlaşılan..
-
@mills soruları kontrol edebildiniz mi ya da sizin tahmininiz mi o yönde?Eğer beklediğiniz gibi olursa kesinlikle mülakata kalırsınız.
-
@sümeyye beklentim o yonde. Ingilizce basit bir sinavdi 20 soru vardi. Genek yetenekten yanlisim cikmaz 1 mat sorusu haric. Genel kulturde 25 sorudan 10-15 arasi gelir. Alandan 50 soru 30-35 gelir. Nasip kismet. Allah herkesin gonlune gore versin.
-
@haticeaydinn ekim mi? Yuh ya, guy daha önce açıklanır da guy sınavını kazanmış olursak ne olacak? 1 kişinin şansını heba etmiş olacağız, yazık...
-
@bayke aslında tam aksine guy'u tercih edeceklerin, diğer kişilerin şansını heba etmemesi için yapılmış olabilir. Ptt mülakatına çağrılacak kişi sayısı değişmeyecek olsa da, mülakata katılacak kişi sayısı guy'un açıklanmasıyla azalacaktır. Dolayısıyla mülakata katılan kişilerin, kuruma alınma şansları biraz daha artacaktır.
Not: Guy sürecini hiç bilmiyorum, takip etmedim. Yukarıda yazdıklarımı, guy sürecinin ptt sınav sonuçlarının açıklanmasından önce tamamlanacağı varsayımı altında yazdım.
-
Sorular açıklandı güzelde ben 5 soruda hangi cevabı işaretlediğimi hatırlamıyorum kitapçık veya optiklerimizi internete falan koyarlar mı acaba
-
@s-taylan22 Aldığımız puan ile başarılı/başarısız şeklinde açıklanacakmış.. Asil listeyi yayınlayacaklarmış sitede.. Daha önce Gazisem’in hazırladıgı Halkbank sınavında sonuçlar açıklandıktan sonra itiraz edebilmiştik, umarım bunda da itiraz hakkımız vardır..
-
Şaka mı bu nasıl bi sınav ekimde açıklanır ben guya girmedim onun için mi beklicem umarım bayramdan hemen sonra açıklarlar belirsizlik çok kötü bir şey inşallah beklediğimize değer de kazanırız