PTT Personel Alımı 2018
-
PTT bu yıl içerisinde on binin üzerinde personel alacağını daha önce duyurmuştu. PTT personel alımı hakkında tüm duyumlarımızı burada paylaşabiliriz. Ne zaman gelir, kaç kişi alınır, nasıl bir alım süreci olur vs.
-
2018 içersinde memur alacağı söyleniyor bakalım ilanları ne zaman gelecek. 2018 kpss öncesi en az bir ptt memur alımı bekliyoruz.
-
2017 alımlarındakilerin durumu ne oldu belli oldu mu?
-
kpss şartı olmadan alacak galiba
-
@beetle yakın zaman sonra belli olacak deniliyor.
-
@muaccelalacaklı inşallah öyle olmaz KPSS'ye hepten boşa giriyoruz.
-
Kpss şartı olmaksızın alım yapacaklarını düşünmüyorum.
-
@beetle 2017/2 alımındakilerin neticesi son çıkan khk ile belli oldu.Yakın zamanda işe başlatacaklar.Ancak 2017/3 ataması hala muallak.
-
@mahallesnafi emin misiniz yoksa sizin yorumunuz mu 2017/2 için soruyorum
-
@beetle bben de 2017/2 mağduruyum.Geçen hafta çıkan khk ile mağduriyet giderildi.Sn.Bakan 10 gün içinde işe başlatılacaklarını söyledi.Bugün yarın çağırmalarını bekliyoruz.
-
@mahallesnafi ya ben biraz öylesine bekliyor gibiydim ama öğrendiğim iyi oldu. teşekkür ederim.
-
2018 ptt personel alımı yine KPSS ön şartlı olacak, mülakata neye göre adam çıkaracaklar.
-
PTT 2018 içerisinde en çok personel alımı yapan kurum olacak bu yeni girdiği sektörlerden belli ancak ptt personel alımı nasıl olacak kafalar çok karıştı. Çeşitli yöntemlerle personel temin ediliyorsa sınavsız vs boşa bekliyoruz
-
Bekleyen arkadaşlar bekleyedursunlar el altından 2000 kişi alındı bile.
-
@genclerbirlikli şaşırdık mı?
-
@jakojoko elbette hayır
-
@genclerbirlikli hocam yalan söylüyosunuz demiyorum ama dogru olduguna da inanmak istemiyo insan. Kpssye girip yuksek puan alip hala bos bos bekleyen o kadar cok insan var ki. Böyle bi alim olsa ortaligin ayaga kalkmasi lazim. Ama kimsede ses seda yok. Acaba biz mi duyarsiziz yoksa boyle bir alim gerceklesmedi mi anlayamadim
-
@magduriibfli hocam burda başlığını da açtım. Girin bakın ptt yönetmeliğinin en altına saklanmış geçici madde 3 var orda yazıyor 31 Ocak 2018 e kadar başvuru tarihi ıvır zıvır. Ben de bunu 1 Şubatta ekşi sözlükte gördüm. 31 Ocakta görsem buraları ayağa kaldırır pttleri kitlemeye çalışırdım. Geç farkedildi maalesef.
-
@genclerbirlikli ben onu daha öncesinden gördüm fakat 2017/2 alimi zannettim
-
@magduriibfli Hocam bahsettiğiniz sey 2017/2 alimi durdurulan karar khk ile tekrar isleme alindi ve 31 ine kadarda yedekler falan çağrıldı. Birde ptt bundan sonra bankalar gibi elemen alıp sanırım kendi sınavını yapacakmis.