PTT Personel Alımı 2018
-
@duyguuu37 tamam acıklamaya bunu yazıp tarihe kadar itiraz etmeye calısıcam
-
@hussle tamam hocam 2 onceki sayfaydi galiba arkadaslar kanun maddesinide paylasmisti
-
Gise icin ayri baslik mi acsam arkadaslar dunya basvurdan soz edildi kimseler yok
-
@duyguuu37, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Gise icin ayri baslik mi acsam arkadaslar dunya basvurdan soz edildi kimseler yok
Açın hocam gelelim konuya
-
@icav evet genel görünüm sinava cogu kisinin gelmedigi yönünde. Acaba sonuclar listeler halinde mi açıklanacak yoksa bireysel mi?
-
@duyguuu37 Açarsanız geliriz burada hatlar karışık
-
@figo102009 hocam telefondan girdigim icin olmuyor sanirim bayag baktim ama siz pc den giriyorsaniz guzel olur bir baslik
-
@fernando-reges bir babayigit su basligi acsintelefondan yapamiyorum
-
@wasp61 hocam 60 kisilik sinifim vardi tek fire yoktu:(
-
@duyguuu37 evet bizim sinifta oyleydi yuzde 90’nın üzerinde katilim vardi ama genelde herkes katilimin az olduğunu söylüyor
-
az önce kontrol ettim ben de. 86 net garanti, 2 şüpheli.. yanlışların 5 tanesi coğrafyadan yaa :(( İzmirden varsa üstü bilmek isterim
-
@aliveli peki sağolun.
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır ki?
-
@hussle Sanırım kenyalı sorusuna da itiraz etmenizi rica etsem kabul etmezsiniz değil mi
-
Girdiğim sınıfta 10a yakın kişi yoktu (Ankara)
-
Ya arkadaşlar bişey sorcam ben sınavın genel şartlarından olan emekli olmamak şartını taşımıyorum galiba sınava para yatırdıktan sonra farkettim sınava da girdim nee olacak şimdi emekliliği üstümden alsam olmaz mı gerçi kazananamam büyük ihtimalle ama neden ptt böyle bir şart koymuş anlamadım doğrusu.Herhangi bir sosyal güvenlik kurum ve kuruluşundan emekli olmamak şartı ile ilan veren kurumlar var mı başka bu benim için problem olur öyleyse
-
@hukuksever is kurun ilaninda vardi galiba hocam,sartlari tasimayanlarin tespiti halinde haklarinin iptal edilecegi gibi bir sey yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam
-
@shine91 benim sınıfta da 10 kisi kesin gelmemisti
-
@iktisat-yaman Ankara mı sizin de?
-
İzmit de arkadaşlar 5 kişi yoktu erken bitirip çıkan 1 kişi vardı
Pazarlama için girdim
yanlış doğruyu götürmemesine rağmen boş bırakıp çıkanlar olmuş
Sizce taban puan ne olur