PTT Personel Alımı 2018
-
@mert88
mantık sorusunu dıyorsanız o soru dogru hocam -
"Kosovalı öğrenciler, Afganistanlı öğrencilerin üstündeki sınıftadır." ifadesinden Kosovalılar ile Afganlılar altlı üstlü komşu olduklarını anlıyorsanız, soru yanlış.
Ama diyorsanız ki; "bu ifadeden Kosovalıların 2. katta herhangi bir sınıfta, Afganların ise 1. katta herhangi bir sınıfta olduğu sonucu çıkar. Altlı üstlü komşu oldukları manası çıkmaz" diyorsanız, soru doğru olur.
Ben "üstündeki sınıf" ifadesinden, altlı üstlü komşu olduklarını anlıyorum ve dolayısıyla sorunun 2 tane doğru cevabı olduğunu düşünüyorum.
-
Arkadaşlar gişe için eğer puan yeterli olursa bir mülâkat olmayacak değil mi ?
-
@mert88
sıralama şöyle
IRAK MOĞOL KOSOVA KENYA
FİLİSTİN SURİYE AFGAN HİNDİSTAN -
@mert88 soruya ıkı cevabı var demek zorlama olur
-
@hussle evet sıralama dediğiniz gibi. O yüzden hem B şıkkı, hem de E şıkkı doğru.
A) Hindistanlı öğrenciler, Kosovalı öğrencilerin bulunduğu kattadır.
B) Moğolistanlı öğrenciler, ikinci kattadır.
C) Kenyalı öğrenciler, Suriyeli öğrencilerin bulunduğu katın bir alt katındadır.
D) Iraklı öğrenciler, birinci kattadır.
E) Afganistanlı öğrenciler, Hindistanlı öğrencilerle yan yanadır. -
@beyonder mülakat olucak tabi ki
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4412/ptt-uzman-yardımcılığı-anket Uzman yardımcılığı için anket açtım. Uzman yardımcılığı adayları da oraya gelsin orada konuşalım karıştı buralar
-
@highlaz gisede mulakat yok uzman yardimciligi icin var
-
@duyguuu37 Pardon gişe için yok aynen, görmemişim.
-
@wasp61 keşke anket seçeneklerini aralık olarak sunsaydın El mahkum 71 diyeceğim
-
Henüz 86-88 barajını geçen yok sanırım sitede, ya da çekimser kalanlar mı var acaba
-
@mert88 ya ilk öyle yapacaktim çok fazla secenek olcak diye yapmadim keşke yapaydim
-
@figo102009 Uzmanlık sınavına girme kararını son dakika değiştirmiş biri olarak Aydın ili düz gişeye başvurmuş bulunmaktayım. 89 D - 11 Y geldi. Güncel kısmını yapamadım bir kaç tane de dikkat hatam var. İlimin kadrosu da 2 . Bakalım 90 üstü yapan çıkacak mı ? Ben de merakla bekliyorum.
-
@highlaz Gişe için geçtim ben 89 yaptım ama yeterli olmayabilir. Kadro 2 çünkü
-
Muğla için 15 kişi gişe kaç ile kapatır?
Muğla da puanlar nasıl olan var mi ? -
Selamlar Arkadaşlar
Sizce uzman yardımcılığı 71-72 doğrulara gelir mi?
Açık konuşmak gerekirse bu sınav diğer sınavlara kıyasla sanki daha kolaydı. O yüzden daha yüksek kapatacağını düşünüyorum. Ama yine de belli olmaz tabi. -
Arkadaşlar, acaba uzmanlık için ayrı sayfa mı açsak? Bir sürü ileti okuyoruz bizi ilgilendirmeyen. Böylece verimliliği de artırırız. Ne dersiniz?
-
yalçın şakarın paylaşımına göre taban puan tahminleri;
gişe(normal) 85
Gişe (pazarlama) 85
Gişe (lojistik) 63
Gişe (sigorta) 65
Giş (banka) 65
postacılık 75
Gişe (firma) 60
Posta(firma)60
Tekniker 70 -
@irem gişe pazarlama neden böyle yüksek acaba