PTT Personel Alımı 2018
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4651/halkbank-ve-zi̇raat-bankasi-etki̇nli̇ği̇-yapiyoruz-yarin-meti̇nler-bu-konu-başliginda-paylaşilmiştir arkadaşlar sorunuz olursa bu başlıga gelebilirsiniz
-
bu alımda hangi safhaya gelindi?
-
Sıralamamızı açıklayacaklar mı acaba merak ediyorum. Özellikle uzmanlık için benim gibi barajı ucu ucuna geçenlerin sıralaması belli olursa, mülakata kaç kişinin de gireceği az çok belli olur
-
@mert88 önceki yıllarda sıralama açıklanma gibi bir durum hatırlayamadım ama ptt ik aranıp sorulabilir.
-
@aliveli önceki yıllarda kpss ile alım yaptığı için sıralama açıklanmamış olabilir. Ne de olsa kontenjan belli ve alınacak kişiler yüksek kpss puanından itibaren alınıyorlardı. Ama bu sene kendileri sınav yaptığı için sıralama olmalı ve açıklanmalı bence. Ama arasak dahi Ptt'nin bu bilgiyi vereceğini sanmıyorum
-
sıralama acıklanmayacaksa mülaka kalacagımızı yine netten mı ogrnecegız ?
-
@mert88 ben de diyorum neden böyle bir süreç hatırlamıyorum. Haklısınız kpss merkezi atama süreciyle personel alımı yapardı sonra mülakat ile alım yaptı ardından danıştay iptal süreçleri ve yazılı artı mülakat
-
Sizce tum surecin bitmesi (mulakat sonucu güvenlik arast. evrak teslimi vs) yilbasini bulur mu
-
@b-ays Bence kesin bulur.
-
@b-ays Bu hızla giderse (her işlem 1 ay) bence şubat ya da mart ayında işe başlar kazanan arkadaşlar.
-
@bayke 2019 kpss diyorum ben hocam... Uzman yardımcılarının mülakatları yapılacak daha ...
-
Ben de ne guzel kafamda kurmustum
Mulakatlar Kasım’da olsa sonuclar Aralık’ta aciklansa kazanananlar da hemen baslasa vs vs
Alice harikalar diyarında:)))
-
Ben surecin tamamlanmasini bu kışın ötesinde görmuyorum. Evet biraz uzatıyorlar ama mulakat listeleri aciklandiktan sonra daha hızlı işleyecekmis gibi geliyor. ( insallah)
-
Ptt ik'nın websitesindeki iletişim sayfası boş mu yoksa ben telefonun azizliğine mi uğruyorum? Bi ihtimal cevap alabilirim belki diye email atacaktım fakat iletişim bilgileri yok ortalıkta.
-
@mert88 ben de de boş görünüyor.
-
Arkadaşlar süreçler oldukça uzun sürüyor. Hemen hemen 6-7 ay tamamlanıyor hepsinde. Bazı istisnalar dışında uzun sürüyor. Bu alım da en az bu kadar sürecektir. Nereden baksanız mülakata en az 1 ay var.
-
@mert88 ben de herhangi bir iletişim bilgisine ulaşamayınca info @ ptt . gov . tr adresine e-posta göndermiştim, bir kere daha gönderince anca o zaman insan kaynakları bölümüne aktarmışlardı talebimi.
-
Arkadaşlar şimdi gişe pazarlamada ıkı katı yedek çağırıyorya bu yedekleri psıkometrık sınavında elenen asillerin yerine mi cagırcaklarmıs ya da donem ıcın de baska yerlere tayin isteyenlerin yerine mi?
-
@tax bence yedek olayı sadece asıllardan işe kabul alıp işe başlamayanların yerine düşünülüyor
-
@ichbin1berliner bende öyle dusundum hocam.