PTT Personel Alımı 2018
-
Arkadaslar ben mudurumun basmudurluk ile gorusmesini aktardim,dogru ya da yanlis bilemem kendisi boyle soyledi,neticede ustum benim emin misiniz kesin mi gibi soylemlerde bulunamam,burada konusulan 6 ay sonra ve toplu cagrilma hususunu sordum,o zaman yedek aday niye var ki amaca hizmet etmez bu sekilde dedi,dogru ya da yanlis bilemem arkadaslar ben kurum icinde olani soyledim
-
neyse arkadaşlar ben genel müdürlüğü aradığımda herkesin toplu olarak çağrılacağını, önce psikometrik teste girileceğini ve sürecin haziran-temmuzu bulacağını söylediler.
-
Bir an için 2019 sınavının yapıldığını bahsettiğiniz alımlarında bu sınavın sonucuna göre olduğunu düşündüm ama hala 2018 adaylarını beklettiklerini görünce çok şaşırdım.Ben kazanamadım sınavı ama yaptıkları şey büyük haksızlık ve vicdansızlık.
-
@vanguard hocam biz yedekleriz.
Hatta bizim işe başlamamız sonbaharı bulur. Düşünün her şey nasıl yavaş -
Arkadaşlar yedekler ile ilgili bilgi edinen var mı?
-
Arkadaşlar ben bugün aradım yedeklik için ne sorduysam bilmiyoruz dediler. Ne zaman çağrılırız dedim bilemiyoruz dedi. Temmuz’a uzar mı dedim bilemiyoruz dedi. Sıram kesin gelmiş mi onu öğrenebilir miyiz dedim ona da bilemeyiz dedi.
Vakti gelince hem tebligat yapılır hem aranırsınız dedi. O kadardı -
@issiz-0 neyi biliyolar acaba?
-
@belmasu hiçbir şey bilmediklerini.
-
Yeni alım tahmini olarak ne zaman olur acaba
-
Arkadaşlar yedeklere dair herhangi bir gelişme duyan var mı ?
-
@ersenenes malesef yok. Arayınca da pek bir şey demiyorlar. Beklemedeyiz. İnşallah çok uzun sürmez
-
@cancihan normalde şimdiye kadar ilan gelir diye bekleniyordu hala ses seda yok.
-
0312 509 56 87
Arkadaşlar lütfen siz de bu numarayı arayın yedeklik hakkında bilgi almaya çalışın. Ben aradığımda hiçbir şey söylemediler. Belki başka biri çıkar da bir bilgi verir -
Ilan mayıs sonu gibi gelir bence
-
Arkadaşlar facebooktaki grupta yedek listelerinin başmüdürlükten genel müdürlüğe yollandığını, yakın zamanda çağıracaklarını da yazmışlar.
Ben başmüdürlüğümü aradım ama bilgi alamadım, iletişime geçen var mı? -
Arkadaslar ptt yeni sınav ilanına çıkmış yedekler ne olacak şimdi kimseden bilgi alınamıyor
-
Yalan habermiş arkadaşlar ilan falan yokmuş
-
yedekler için bilgi alan oldu mu
-
Arkadaşlar ben konuştum asiller işe başladıktan sonra 6 ay içinde istifa etme durumunda yedeği çağrılır hükmü gereği bu sürenin sonunu bekliyoruz haziranda süreç tamamlanacak kaç yedek çağrılacak belli olacak, sizin iş 2 aya hallolur dediler. Muhtemelen temmuzda çağırırlar bizi. Bilginize içiniz rahat olsun az kaldı
-
@lojistik38 inşallah öyle olur