PTT Personel Alımı 2018
-
Gişede çalışmak çok mu zor? Kazananlar nasıl memnun musunuz?
-
@1i̇şsizz isten beklentiniz onemli,zor degil basit bir sistemle calisiyorlar,dikkatli oldugunuz surece de acik da verilmez,ancak ben haz alarak yapmiyorum kurumda duzensiz tarihine yakisan bir kurum degil beklentinizi alt seviyede tutun,maaslar da cok iyi degil,b planiniz kesin olmali
-
@duyguuu37 maaş ne kadar?
-
@uzmanyrdd tam maas su an soyleyemem,cunku yemek gunu de maasa yansio,ancak calistiginiz ayin mesai gunleri yatirilio,tahmini soylersem 3300 filan ortalama bir tahmin olabilir hocam
-
@duyguuu37 gişedekiler performans, mesai alınca 4 ü geçer diye biliyorum..
-
@uzmanyrdd evli olan arkadaslarim var 400 kusur es yardimi aliyorlar ocakta (gv kesintisi en dusuk miktarda) kidem de aliyor kendisi 4030 gibi bir maas almisti,rakam yanlis olmasin ama bu civarda bir sey,bende bayag girmeden once kurumla haşir neşir oldum arastirdim iclerinde bulundum 3600 3700 net maas bekliyordum acikcasi ama ocak maasimiz bu sekilde ise sonra malum ki surekli dusecek ki bu 600 700 lira civari zamli maas gecen sene cok dusukmus maaslar,ama tabiki kendi ilinde ya da ilcesinde olan kisiler icin guzel para,her ilcede lojman imkani var ve cok dusuk tutarlarda
-
Ankara yedekler de son durum ne bilgisi olan var mı?
-
@tax asillerden belli olmayanlar var yedeklere daha gecmemiştir.
-
@sultanmerve Yerine göre kırsalda daha çabuk başlanırken büyük şehirlerde ciddi rötar var. Neden acaba?
-
@bluephantom Büyükşehirlerde daha fazla kişi alındıgı için olabilir.
-
@peteriscaribus ankara ile ilgili başka bilgi aldınız mı ?
-
Arkadaşlar bi sorum olacak size. Ptt gişe için önerebileceğiniz bi kaynak varmıdır ?
-
@mrnobody kpss genel kültür-genel yetenek kitaplarından rahatlıkla çalışabilirsiniz
-
Dostlar 2019 ilan başlığını açabilir miyiz
-
Düzeltme: İlan daha gelmedi.Bekleme, fikir alışverişi ve duyumları takip edelim yeni sayfada
-
Asiller veya Yedeklerle ilgili bir gelişme var mı ? Bilen duyan arkadaşlar haberdar olan var mı ?
-
@ersenenes yedeklerin haziran gibi toplu olarak çağrılacağını biliyoruz sadece
-
geçen sene belki 50 defa ptt büyüyecek yeni alım yapacak en fazla personel alımı yapan kuruluş olacak gibi açıklamalar yapıldı. Bu sene yaprak kımıldamıyor. Olacak olsa seçim sonrasına kalmazdı herhalde?
-
@issiz-0 inşallah hocam
-
Ilan yine mayis gbi gelir die dsunuorm ben.cunki sinav tahmni aguustosta olur.hazirn ve temmz sinavlarla dolu
Ptt hersene alım yapiosa ihtiyac varkn busene nie yapmasn ki