PTT Personel Alımı 2018
-
@ezo bence yeni ilan çıkana, sınav olana açıklanana kadar zaten en az 6 ay geçer. bu süreçte de zten yedeklik hakkımız dolmuş olur. yani ben yedekliği çok etkileyeceğini sanmıyorum
-
@issiz-0 umarım etkilemez
-
-
Ankara gişe ve büro görevlisi olarak başlayan var mıdır? Aranan ya da tebligatı gelen var mıdır?
-
@peteriscaribus ankara bekliyorum ses yok.
-
@sultanmerve Aradım ben 2 defa oradan oraya yönlendiriyorlar, gidip konuşucam artık ik ile..
-
@peteriscaribus hocam ik yenı sınav yok diyor
-
İstanbul anadolu yakası için aramalar başladı hayırlı uğurlu olsun herkese
-
Kayseriden haber yokmu aceba guvenlik sorusturmasi bitmis bizim ankaraya yolladik dosyanizi dediler ama ne zaman cagirirlar ki
-
İstanbul avrupa dan haber yok mu arkadaşlar samsunda falan millet işe başlayalı 2 hafta olmuş.
-
Ankara başmüdürlükle konuştum. 1. ekibin soruşturması bitti tebligatları gitti, 2. ekibin de soruşturması bitti genel merkezden onay bekliyoruz yakındır bekleyin dedi.. bilginize
-
@peteriscaribus ekip dediği kaçar kişiden oluşuyor, neye göre sıraladılar bilmiyorum, bu konuda bilgi vermedi
-
@peteriscaribus Bu hangi il için? İstanbul Avrupa ise iyi olur.
-
@peteriscaribus Üstte de Kayseri'yi sormuşlar. Acaba Kayseri için mi?
-
Ankara arkadaşlar
-
Yayın politikası gereği kaldırılmıştır.
-
İstanbul avrupa şimdi tebligat geldi arkadaşlar hayırlı olsun hepimize
-
@murate hocam hayırlı olsun, tebligatta atandığın şube yazıyor mu?
-
@peteriscaribus Teşekkür ederim. ''Şirketimiz anadolu yakası ptt başmüdürlüğü emrine atamanızın yapılmasına teminen......'' şeklinde gidiyor tebligat yani o kısmı tam anlayamadım avrupaya başvurmuştum ama yazan bu şekilde. Heralde herkeste böyle yazacaktır. Yerle ilgili yazan başka bir şey yok.
-
@murate teşekkür ediyorum