PTT Personel Alımı 2018
-
@nagi Yedeklerin tamamı mı çağırılır sizce yoksa ihtiyaç oldukça yedek sırasına göre bölüm bölüm mü psikometrik test yapılır?
-
@jan-vesely bolumle alakasi yok hocam pek fazla yedeklerin hepsini cagirirlar bence yeni bir sinav yapmadikca
-
@duyguuu37 Hocam bölümden kastım ihtiyaç oldukça yedekleri sırasına göre mi çağırırlar yoksa tüm yedekleri mi psikometrik test yaparlar
-
@jan-vesely bütün yedekler aynı zamanda çağırılacak dediler.
-
S9n günlerde ptt nin kpss siz alıma ciktigina yada çıkacağına dair yazılar ve söylentiler var .İlanın da bi iş sitesinden yayınlanmış olmasına dair haber okudum ama ulaşamadım bi bilgi almam mümkün mü başvurmak isteyenler var yakınımızda
-
@aroma hocam son sınav kpss den bağımsızdı yani ptt kendi sınavını yaptı ve bölüm şartını sağlayan herkes sınava girebildi. bu alımda da böyle olacak birkaç aya ilan çıkmış olur. ptt yöneticilerinin söyledikleri böyle
-
@aroma kariyer. net
-
@ercu nedir bu?
-
@aroma, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
S9n günlerde ptt nin kpss siz alıma ciktigina yada çıkacağına dair yazılar ve söylentiler var .İlanın da bi iş sitesinden yayınlanmış olmasına dair haber okudum ama ulaşamadım bi bilgi almam mümkün mü başvurmak isteyenler var yakınımızda
Burada sorulan iş sitesi
-
@ercu ama kariyer sitelerindeki ilan ptt pal adınaymış. bu da ptt ile pek ilgili değilmiş tamamen özel bir şirketmiş. facebooktaki gruplarda buna benzer bir sürü bilgi veriliyor. orayı da takip ederseniz yararlı olur
-
@nagi hocam neye istinaden böyle diyebiliyorlar bizim yedeklik hakkımız zaten 6 ay kaldı 4 ayımız yedek sıramda geldi oyalayıp almayacaklar mı yoksa bunlar bizi
-
Arkadaşlar yedekler hakkında kimsenin bilgisi yok mu? Bizi ne zaman çağıracaklar? Benim bölümüme nitelik kodları tutmamasına rağmen girmişler elendiler şimdi nasıl olacak biz ortada mı kalacaz cagirmayacaklar mı yedekler ölsün mü yani. Asil olacakken bizi yedeğe düşürenlerede ayrıca teessüf ediyorum. Bölümünüzün tutmadığı yere girecek kadar ne yaşadınız?
-
@lojistik38 ben ankarayi aradim ilgili kisi bana asillerin guvenlik sorusturmasi bittikten sonra ise basladiktan 6 ay sonra butun sirasi gelen yedekler cagirilacak test icin.
-
@lojistik38 2 ayimiz gidemez cunku kimse daha baslamadi ise.
-
Çağırılanlar hatta çalışmaya başlayanlar bile olmuş. Yavaş yavaş herkese haber gider yakında
-
@abba58 hangi bölümde başlayanlar olmuş?
-
@peteriscaribus Gişe hocam bölüm olarak pazarlamada gördüm bankacılık da.
-
@abba58 hangi şehir belli mi?
-
@sultanmerve Edirne,Çankırı ve Niğde bildiklerim
-
Yeni alım olursa ( ki söylenen bu) yedeklik iptal mi olacak?