PTT Personel Alımı 2018
-
evet gişe ve büro personeli
-
Katılmayanların yerine yedekler ne zaman çağırılır acaba bilgisi olan
-
@nagi Asıl kazananlar işe başladıktan sonra yedeklere geçilecek sanırım hocam. Yani Ocaktan sonra Marttan önce diye düşünüyorum.
-
@ersenenes asılların şuan güvenlik soruşturması devam ediyor evrakları teslim edilmiştr o kadar uzamaz diye düşünüyorum.
-
@nagi İnşallah diyelim hocam. Ben de yetekteyim merakla bekliyorum.
-
@ersenenes hayırlısı diyelim o zman
-
Hayırlısı hocam.
-
@ersenenes ben evrak teslim ettim sonra mudurle tanistik ne kadar dogru soyledigi bilmiyorum ama bir daha ilana cikacaz ocak gibi dedi yedekler alinip mi cikacak iptal mi olacak bilmiyorum hocam ama sinava hazirlanmak isteyen de varsa bilsin
-
@duyguuu37 Uzman yrd. da alacaklar mıymış hocam?
-
@duyguuu37 sizi ne zaman başlatackalrını söyledi mi hocam
-
@bluephantom yok hocam uzman alimi icin cok muhabbet gecmio acikcasi yerellerin bildigini de sanmiyorum malesef
-
@nagi kesin konusulmuo malesef herkes bir sey soyluo en gec 1 ayi bulur diyorlar ama arkadaslarima da farkli illerde farkli seyler soylenio
-
@duyguuu37 teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Bişe daha sorcam psikometrik testte ne sordular 2 saat zaman veriyorlarmş kodlama falan oluyormş
-
@nagi rica ederim,yanlis hatirlamiyorsam;17 tane resim vardi portre gibiydi siyah beyaz baski,6 onculde evet hayir seklinde o resimleri degerlendirdk,evet ise a yi hayir ise b yi isaretledik bu sekilde 102 soru bitmis oldu,onculler ise sempatik (evet hayir)ofkeli,iyi niyetli,saldirgan,dusunceli,anlayisli bu onculler aklimda kalanlar hocam asagi yukari yanlis ise de buna benzer seylerdi,degisik tip ve mimiklerde resimleri bu kosullara gore degerlendirdik,kalan sorular ki bunlar 44 taneydi kendimize donuk seylerdi 1 soru 4 onculluydu ve icinden sizi en iyi tanimlayan şıkkı seciodunuz oyle uzun seyler degildi kibirli ofkeli duzensiz yalanci mesela en yakin hangisi ya da anlayisli sabirli ozverili caliskan gibi a b c d seklinde onculluydu eleme olmadi gerci ama yinede bir harita olusturur sanirim bu bilgi
-
@duyguuu37 herkesin yapabileceği sorulardı o zaman eleme olmamış galiba çünkü hiç başarısız yazan yoktu sonuçlarda. Çok teşekkür ederim ️
-
@nagi hocam yeni bişe öğrendim ankarayı aradım asiller işe başladktan 6 ay sonra yedekler çağırılacakmış test için
-
Arkadaşlar mülakata girenlerin bulunduğu bir watsap gurubu falan var mı mülakatta birisi böyle birşey den bahsetmişti de gruptan haberi olan var mı
-
@ersenenes hocam yeni bişe öğrendim ankarayı aradım asiller işe başladktan 6 ay sonra yedekler çağırılacakmış test için
-
@nagi asilllerin ne zaman baslayacagi sanirim kilit soru
-
@duyguuu37 bekleme süreci çok sıkıntılı ama eleman ihtiyacı varmş büyük ihtimalle yılbaşından sonra başaltılır öyle güvenlik soruştrmasına devam edilir. Ama yedekler için baya bekleyiş devam edecek