PTT Personel Alımı 2018
-
@bluephantom Neyi yanlis kiyasliyorum hocam ayni seyden bahsediyoruz iste.Yds ile yokdili ayni sayan kurum baraji neden farkli koyuyor.?
-
@ultrasfelicita Siz barajsız hangi sınavı gördünüz hocam?
-
@bluephantom Hocam kumpasa cekiyosunuz resmen beni anlamiyorsunuz.:)Yani istihdam saglama gibi bi niyetleri yok diyorum.
-
@ultrasfelicita Hahaha. Hocam bütün bu acemiliklerine rağmen ben böyle bir amaçlarının olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki barajı indirmek haksız sonuçlara sebebiyet verir. Neyse bu konuda anlaşamayacağız gibi.
-
@bluephantom haklisiniz hocam bu konu tartismayla bitmez yaptiklari hersey bastan sacmaliklarla doluydu zaten:) iyi geceler dilerim.
-
Görüşmeye giden arkadaşlar var mı görüşen piskometrik için
-
Bugün uzman yard. için mülakatların ilk günüydü. Yok mu hiç yazacak olan?
-
@bluephantom uzman yardımcisi gonderisinde yazdi arkadaşlar, oradan bakabilirsiniz
-
@generalgeneral Link belirtir misiniz?
-
-
Arkadaşlar ben uzmanlik için başvurdum ama az önce PTT sitesine girdim, psikometrik test sonuçları açıklanmış buradan yazmak istedim görmeyen olmuştur diye, herkese hayırlı olsun:)
-
piskometrik testten geçen herkese başarılar diliyorum umarım hemen işe başlarız.
-
@irem evraklarda kast edilen sey heyet raporu mu aceba hocam herkes wp gruplarinda sanirim burada kimse yok
-
forumda bir arkadaş yıl başından önce iş başı yapılacağını yazmıştı, gerilerde kaldı hatırlatmak istedim.
-
tam teşekküllü sağlık raporu 250-300 tl arası tutuyor.Heyet raporu çok ayrı bişey
-
@duyguuu37 tam teşekküllü sağlık raporu 250-300 tl arası tutuyor.Heyet raporu çok ayrı bişey
-
@irem tam tesekkulluden rapor alinca zaten heyete giriyoruz farkli olani nedir soyler misiniz bilmedigim icin soruyorum
-
düzenlenmiştir.
-
benim telgrafım geldi, kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
@eypsybn Düz memurluk için mi konuşuyorsunuz?