PTT Personel Alımı 2018
-
Yedekler psikimtrk teste gitti mi arkadaslar
-
@gulnaz yedekler toplu çağrılacak dediler daha asillerden başlamayanlar varmış asillerin işlemi bitince sıra bize gelecek. Sırası gelen yedekler 3 4 ay sonra toplu şekilde çağrılacak diye söylüyorlar
-
@lojistik38 benim arkadaşım ocakta giseye başladı istanbulda...cagrilmayanlar nerelerden,onlarn sureci bayagi uzamış mart bitti yani
-
@gulnaz yedekler psıkometrik teste cagrılmadılar hocam
-
Hepimiz hakkında hayırlısı arkadaşlar
-
@belmasu test olmadan mi işbaşı yapicak yedekler ?
-
@gulnaz yedekler toplu şekilde psikometrik teste çağrılacak başlamayacak eksik yazmışım o yüzden yanlış anladınız sanırım.
-
@gulnaz bayağı çağrılmayan varmış hocam temmuza psikometrik teste çağırsalar yıl sonuna anca işe başlarız sanırım biz böyle giderse...!
-
@lojistik38 inşallah daha erkn olur beklemk çok zor bilirimkaç yedek var peki
-
Ben 1. Yedeğim hiç bir bilgide alamıyoruz asiller de işe başladı sürec nasıl işleyecek ankarayla iletişim kurabilen var mı acaba ?
-
Ihtimallere karşı bu seneki sınava girin derim
-
@nagi sadece haziran temmuz gibi teste çağıracaklarını biliyorum
-
@gulnaz inşallah gerçekten beklemek çok sıkıcı benim girdigim yerden aslında ben 1. Asilim ama alanı tutmayanlar benim bölümden girdiği için yedeğe düştüm. Asillerin 2 katı yedek var hocam sırası gelenler çağrılacak psikometrik teste. Bu yıl ki sınavdan önce çağırırlar inşallah bizi yoksa bunada girecez işimizi şansa bırakmamak için
-
@lojistik38 aynen öyle hocam riske atmamak lazım ben de tekrar gireceğim ne olur ne olmaz
-
@lojistik38 asilken yedeğe mi düştünüz? yanlış mı yazdınız acaba
-
@lojistik38 ole bir şey mumkun
Mu yaa,itiraz etseydiniz.asil onceliklidir. -
@issiz-0 hocam şimdi alanı tutmayanlar girmese ben 1. Asildim ama onlar benden yüksek puan aldığı için ben yedek oldum. Evrak tesliminde benden öncekilerin hepsini elediler nitelik kodları tutmadığı için. Bizim alanın puanı düşük diye gözü açıklar ya benim bölümden girmişler sonuçta hepsi elendi. Ocakta başlayacakken şimdi yedeklerin çağrılmasını bekliyorum. Onlara diyecek sözüm yok.
-
Arkadaşlar ben ilimde bulunan ptt müdürlüğüne gittim müdürün bana söylediği yeni bi ilan verilmeden sizlerle iletişime geçilir çünkü siz işe başlamadan yeni alımlar olmaz dendi. Bizim başlamamız eylül ekimi bulur herhalde
-
@nagi inşallah hocam keşke öyle olsa
-
@lojistik38 Nasıl bir saçmalık hocam bu böyle! Bu şekilde sizi nasıl bekletirler! İnsanlar sınava girerlerken kendi kişisel bölümlerini ve istedikleri pozisyonu belirleyerek giriyor. Bu seviyeye gelinmeden bu tür adaylar kontrol edilmeliydi. Ah ah! Ne çok açıkları var bu insan kaynaklarının. Bölümünüz, şehriniz ve istediğiniz programı sorsam fazla kişisel olur mu?