PTT Personel Alımı 2018
-
@bluephantom sormayın hocam resmen sinir harbi tamam başka işte çalışıyorum ama en az 9 10 ayıma maal oldular. En başta dediğiniz gibi başvuramamalıydılar evrak teslimine kadar gelmeleri kimin ayıbı bilemiyorum. Bölümüm Lojistik gişe kayseriden girdim hocam
-
@lojistik38 anladım hocam çok üzüldüm, gerçekten hem maddi hem manevi 10 ayınızı yediler. bunu yapan ve buna son noktaya kadar gelmesine göz yuman herkesi Allah'a havale ediyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah yedek olarak çok beklemeden aranırız
-
@issiz-0 âmin hocam. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Inşallah çok beklemeyiz yapacak bişey yok sabretmekten başka...
-
amin hocam inşallah
-
@lojistik38 cok dert etmeyin hocam bu kurum sacmaligindan sadece bir tanesi,inanin ki buyuk kayip degil,dusunebilirsiniz tuzunuz kuru o sebeble boyle kolay konusuyorum diye ama asla degil issizlik zor maddi olanaklar toplum baskisi her sey zor bizzat yasadim,ancak ise basladiginizda bunun icin mi ben burasi icin mi bu cefayi cektim diyeceksiniz,her seyde hayir var kurumda baslasaniz belki daha cok yipranacaktiniz,size ve bekleyen herkese tavsiye ederim;ders calismayi birakmayin bu emekler daha iyisini hak ediyor
-
@duyguuu37 hocam zaten kadro yine açılırsa temmuz atamasında tcddye girmem muhtemel çoğu Pttde çalışan kişi sizin gibi düşünüyor olmazsa oraya geçerim ben ataması böyle olan bi kurumun içerisini az çok tahmin ediyorum. Kesinlikle emeğimizin karşılığı bu olmamalı o konuda haklısınız dili halletsem açılmayan kapı yok Ama suçun büyüğü bende
-
@lojistik38 hocam bu yeni ptt alımına girersek şuan ki hakkımız yanmaz değil mi çünkü yeni bir puan oluşturulacak diğer puan türü iptal olmaz değil mi
-
@nagi yok hocam her alım farklı değerlendirilir hakkımız yanmaz. Inşallah bu alıma kadar çağırırlar bayağı oldu hala asillerden başlamayan varmış.
-
@lojistik38 sağolun hocam inşallah öyle olur. Evet baya başlamayan var. Asillerimin 6 ayını doldurmasını bekleyip yedekleri çağırırlarsa baya bekleyeceğiz
-
Ankara genel müdürlüğü aradım sonunda açtılar dedikleri asillerin 6 ayı doldurmaları sonucunda yedeklere sıra gelcek bütün yedekler ankaraya psikolojik teste girecek başka haberlere itibar etmeyin siteyi takip edin kesnlkle 6 ay bekleyeceğiz yani
-
@nagi asiller başlayalı 3 4 ay oldu muhtemelen 2 3 ay içinde çağıracaklardır
-
@lojistik38 benim yaşadığım ilde 1 ay oldu muhtemelen bütün türkiyeyi baz alıcaklar hocam
-
@nagi sizin dediğinize göre 10. Aydan önce çağırmayacaklar mayısın sonunu bekliyorum ben döndüler döndüler dönmezlerse yada tatmin edici bir cevap vermez süreyi yine sallarlarsa dava açacağım. Ben değil onlar uğraşsın birazda bayağı saçmaladılar zira.
-
@lojistik38 oyle bir bilgi yanlis hocam ben sube mudurume sordum,benimle baslayacak bir arkadas vardi,olmadi simdi onun yedegi adaya tebligi yapilmis,evraklarini teslim ettiginde gvs si baslayacakmis,bu sekilde olmaz aday bazinda onun yedegi var o gelmeyince yedek davet edilir diyor
-
@duyguuu37 nasıl yani hocam yedeğe tebligat mı yapıldı? Ben aradığımda da herkes aynı anda çağrılacak o yüzden Haziran Temmuz’u bulur demişlerdi.
Onda da önce test yapılacak ona da herkes aynı Anda çağrılacak -
@duyguuu37 o zaman bana sizin dediğinize göre yakında tebliğ gelir hocam bizim asiller eleneli çok oldu toplu çağıracaz dediler diye ben bekliyorum
-
Bende ayni sekilde asil baska bi kuruma yerlesti hak bana gecti ama ses yok toplu cagirilicagiz diye soylediler
-
Arkadaşlar toplu çağrılma olursa herkesin işe başlaması garanti mi ? Onca yedek var sonuçta
-
@duyguuu37 allah allah emin misiniz hocam ? yedeğe tebliğ mi gitmiş, hangi ilde oldu bu ?
-
@duyguuu37 hocam yedekler ile ilgili gelişmeyi sorar mısınız tekrar? Tebligat nasıl gidiyor test olmadan öğrenir misiniz?