PTT Personel Alımı 2018
-
Ankara gise pazarlama 91,84
-
@gölkentli :)) 80 doğru işte. Standart sapma da yok sanırım eğer olsaydı denk gelmesi çok zordu. Bu açıdan mülakata son sıradan girecek puanı eşit çok sayıda aday olma ihtimalide var.
-
Herkes aldıgı puanı face deki gruba yazıyor arkadaşlar , ordan bakarsanız tahmini taban puanları görürsünüz. Mesela gişede 90 üstü alan pek çok aday var
-
@abrakadabrazz puanlarimiz hemen hemen aynı benim de 85.76 gelmiş. Umarım mülakata kalırız.
-
@sbf17 Umarım dediğiniz gibi olur hocam. Ziraat Bankası uzmanlıktada 63.4 ile kalamadım bundada barajı geçmişken elenmek üzücü olur
-
Arkadaşlar Ankara gise normal 75.25 puanim .. alim 120 kisi yanilmiyorsam mülakatta yokmus gise icin sansim yok diye dusunuyorum ama bi umut belki sarkar yedeklerden diye de dusunmyor degilim. Ama bi kisim kisilik testi icin 3 kati aday cagirilir yazmis bir kisim da 2 kati demis ne zaman belli olacak acaba listeler bilen varsa cevaplarsa cok sevinirim
-
Yahu ptt yi muhtemel kazanamam hatta kesin kazanamam ama su yayinlanan kilavuzu okuyup inceleseniz çoğu soru son bulacak kendinize eziyet etmeyeceksiniz,tabi sozum meclisten disari, gişe buro gorevlisi ile postaci pozisyonlarinda mulakat yok,"atanmaya hak kazanan adaylara"psikometrik test yapılacak yani pozisyonun 3 kati 5 kati aday gitmeyecek teste,avukat mimar muhendis vs uzman yard icin 70 gise ve buro ile postaci 60 baraj uzerinden degerlendirilecek,gise ve buro ile postaci en yuksekten baslamak uzere puan siralamasi yapilip "belirlenen kontejan" kadar atama yapilacaktir,pozisyon sayisi kadar "asil"ve asil sayisinin 2 kati kadar yedek belirlenecek. Gise icin basvurdum kilvuzda benim icin gereklo yerleri anladigimi dusunuyorum uzmam yardimcisi icin belki yoruma acik cumleler vardir bilmiyorum ama her sey net degil mi gise icin.
-
@duyguuu37 suan netlesti tesekkurler
-
@ftmc-66 rica ederim hocam:)
-
@duyguuu37 hocam asil sayısı kadar yedek belirlenmeyecek miydi ? Asil sayısının 2 katı yazmışsınız da . Mesela Aydın düz gişe 2 kişi alıyo, 2 kişi de yedek olmayacak mı bu durumda b? 86,74 ile atanamayacağım ya şaka gibi
-
sınava giren elektrik mühendisleri puanlarınız nasıl ?
-
@uengineer elektirik mühendisleri çok ilgi göstermedi diğer forumlar face filan bakıyorum kayıplardalar.
-
@haticeaydinn hocam sakin olun bu durum sizin daha cok isinize gelecek,gise ve buro gorevlisi ile postaci kadro sayisi kadar asil ve 2 kati kadar yedek aday belirlenecek yaziyor kilavuzda Aydin 2 kisi aliyorsa 2 degil 4 tane yedek aday belirlenecek,sansiniz daha cok yani,ben mi yanlis anladim sizi gise icin konusuyoruz dimi
-
@evandro malesef öyle çok az kişi bakıyor forumlara. burda da üç beş kişi anca vardır sanırım..
-
@uengineer sizinkiler sosyal medyada da yok
-
https://www.youtube.com/watch?v=RM252zjS0Lk bilgilendirici bir video yayınlamışlar. Sorularımızn hepsini cevaplamışlar.
-
@duyguuu37 evet düz gişe benim ama 90 ı geçen çok kişi var Aydın’da. İnş 2 katıdır yedek , ama Yalçın Şakar da asil kadar yedek belirlenir demişti.
-
@duyguuu37
16- Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı pozisyonlarına, yazılı sınav puanı en yüksek olandan başlamak üzere ilan edilen pozisyon sayısı kadar atama yapılacaktır. Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonlarına, başarı puanı en yüksek olandan başlamak üzere ilan edilen pozisyon sayısı kadar atama yapılacaktır.17- İlan edilen pozisyon sayısı kadar asil ve yedek aday belirlenecektir.
Klavuzda bu şekilde yazıyor hocam siz yanlış hatırlıyorsunuz.
-
Bu itiraz süresi en son hangi gün ? Bu işin değerlendirmesi ne zmana kadar olur? çok bekletmezler inşallah?
-
Arkadaşlar ptt yeni bi duyuru yayinlamis.Bu bilgilendirmeden baraj puanlarinin bir öneminin kalmadigi sonucu cikiyor mu?