PTT Personel Alımı 2018
-
@gölkentli muhtemelen ikinizin de 80 doğrusu var. Küsüratlı sayı görünce kpss gibi puan hesabı sanmayın. Normalde 100 soru var ve her soru 1 puandı. 2 soru iptal olunca, her soru 1.02 puan ve 98 soru üzerinden değerlendiriliyor. Hakkımızda hayırlısı, umarım güzel haberler alırız
-
@bayke muhtemelen yanlış düşünüyorsunuz. Çünkü her sorunun puan değerini 1'den 1.02'ye yükseltmişler.
-
@mert8 Dediğiniz daha mantıklı hocam
-
Arkadaşlar elektrik elektronik mühendisliği için giren yokmu allah aşkına. Hiç bir yerde karşılaşmadım. Varsa yazsın lütfen. Benim puan 70.41
-
Yazılı sınav sonucu yok diyo ya nereye başvurmalıyım ne saçma girdiğim sınavın sonucu nasıl olmaz yatdımcı olur musunuzzz
-
Endustri muhendisi olarak basvuran kimse var mi
-
@guy-yolunda itiraz edin?
-
itiraz şekli, tarayıcıdan mı okutup mail atacağız
-
Sadece puanlar açıklanmış sonuçlar itirazlardan sonra açıklanacakmış bekliycez..
-
Bu ne saçma iş yaa böyle ayrı ayrı sonuç mu açıklanır onu bekle bunu bekle zaten sınav ilanları gelene kadar yeterince bekledik bir de bunlardan strese giriyoruz.İnsanı soğuttular artık hiçbir şeyde umudum kalmadı
-
Itiraz icin 30 lira ucret arti posta parasi var itiraz bile parayla ayrica boyle sacma sey olmaz sonuç genel secimler mi bu kesin sonuclar olsunne yani kesin sonuclari ysk mi aciklayacak
-
Kaç la kapatacak istanbul gise gorevlisi kac kisi aliyor bilen var mi
-
@nerdenerelere, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Sadece puanlar açıklanmış sonuçlar itirazlardan sonra açıklanacakmış bekliycez..
Itiraz süresi ne zaman sona eriyor acaba..?
-
Beklediğimden çok fazla yanlış çıktı. Sorular açıklandığında bu kadar yanlışım yoktu. Durumu benim gibi olan var mı?
-
@okahraman07 bircok arkadasim ayni seyi soyluo hocam benim baktigim gibi geldi
-
@duyguuu37 hesapladıgımdan 10 soru daha fazla yanlışım çıktı anlamadım. Gitti.
-
Kitapçıkları görebiliyor muyuz acaba?
-
@okahraman07 optiginize baktiniz mi hocam itiraz edin isterseniz
-
@duyguuu37 optiğe baktım ama kitapçık ile karşılaştırmayı düşünüyorum.
-
Ben optige baktim 70 dogrum gozukuyor aciklanan 68. Iptal olan sorular hangieri onlari bilsek ona gore hareket edecegz