PTT Personel Alımı 2018
-
Arkadaşımın pazarlama gişe istanbul 69.39
-
@jackov Uzman Yardımcığılı puan 81,63
-
70 baraji var miydi uzmanlik icin
-
@sertcocuk siz sorunca baktım.
"12- Sınavda; Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonlarına başvuranlardan yazılı ve sözlü sınav sonucunda 70 puan ve üstü alanlar; Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Bankacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Pazarlama), Gişe ve Büro Görevlisi (Lojistik), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (PTT’de çalışan firma elemanı), Postacı, Postacı (PTT’de çalışan firma elemanı) pozisyonlarına başvuranlardan yazılı sınav sonucunda 60 puan ve üstü alanlar başarılı sayılır." -
@hazirlanan 68.37 ile benim is yalan olmus katilimci arkadaslara basarilar bi ihtimal baraji asagi cekerler eger 600 kisi dolmazsa ama sanmiyorum
-
beyler baraj 70
benım 69.40
doğru yaptıgım sorular iptal edılmıs. -
Benim de uzm yrd. 73 puan gelmiş. İnşallah mülakatlara kalırız. İçimden bir ses, barajı geçen herkesi mülakata çağıracaklar diyor
-
abı doğru yaptıgım soru ıptal edılınce nıye yanlıs saymışlar :S
-
Uzman yardimciligi 67.35 insallah asagiya cekrrler ya
-
@hussle bana da oyle geldi hocam yanlis mi sayildi bu iptal olan sorular anlamadim
-
Uzman Yardımcılığı sonuç 72,45.
Geleceğeni sanmıyorum. Herkese başarılar dilerim. -
69.40 nedır abı
dogru yaptıgım soru iptal edılmıs yanlış gecmıs
vallahı ıntıhar edıcem ya -
@hussle itiraz edin bence hocam bu yedi günlük sürede çok üzüldüm nasıl iş yaptıkları belli değil deli olmamak mümkün görünmüyor bence.
-
@hussle PTT Uzman Yardımcısı pozisyonlarına başvuranlardan yazılı ve sözlü sınav sonucunda 70 puan ve üstü alanlar başarılı sayılır. Yani sadece yazili sinav olarak bakmayin, siralamaya girerseniz 70 altinda da olsaniz mülakata çağrılırsınız, ikisinin ortalamasının 70 olmasi lazim en az
-
Arkadaşlar üzülmeyin baraj 100 üzerinden 70 olarak açıklanmıştı ama puanlama 98 puan üzerinden yapılmış bu durumda barajın 68.6'ya düşmesi gerekiyor, yanlış mı düşünüyorum?
-
@bayke yani 2 soru herkese ne dogru ne yanlis olarak yansidi oyle mi hocam
-
@jackov dostum benim de 81.63 ne yani noktasi noktasına mi aynı yapmışsın en azından sonuncu olsak ikimiz de çağrılariz
-
hocam ordan ıkısıde ayrı ayrı en az 70 olacak anlamıda cıkabılır
neyse kendımı kandırıp umutlanmaya yer aramıcam -
Arladaslar sınava girdim sonucunuz yok diyor böyle bişeyle karşılaşan var mı acana?
-
@hussle baya talihsizlik olmuş sizin ki umarım arkadaş haklıdır da kalabilirsin mülakata