PTT Personel Alımı 2018
-
Gişe ve büro personeli için başvurmuştum 73.47 almışım gelmez herhalde 2 kişi alıyor seçtiğim şehir
-
@ckmkerdal kimin ne aldığı bilinmiyor. Gelmez diye düşünmemek gerek.
-
Öncelikle PTT sınavıyla ilgili çok fazla başlık açılmış ve bölünmüş takip etmesi güçleşiyor modaratör arkadaşlar ilgilenirse harika olur
Soran Arkadaşlar var hangi sorular itiraz oldu bilmiyoruz diye İtiraz edilen sorular ve onlara yönelik detaylı açıklama ve itirazı kabul edilen sorular paylaşılmış linki paylaşıyorum
PTT sınavında İPTAL OLAN SORULAR -
bilg müh.ler kaç puanınız var??
-
@musgrave06 çok fazla soru iptal edilmiş bir çoğu basit hatalardan kaynaklı. Bu sorulardan hazırlandıktan sonra test amaçlı çözülmüyor mu?
-
Ankara GİŞE VE BÜRO GÖREVLİSİ(PAZARLAMA) puan 77.5 şans var mıdır?
-
Valla bazı arkadaşlarla beraber Afganlı Kenyalı sözel mantık sorusu ve Mülteci sorusuna itirazda bulunmuştuk. İkisi de çok şükür iptal olmuş. Bu başlık altında da baya açıklamasını yapmıştım, sorunun hatalı olduğunu ifade etmiştim. Ama bazı arkadaşlar doğru şıkkı işaretledikleri için, sorunun yanlış olduğunu kabul etmek istememişlerdi sanırım.
-
Uzman yardımcılığı puan 85.71
-
@abrakadabrazz şuana kadar uzm yard için paylaşılan en yüksek puan sizin hocam büyük ihtimal mülakata kalırsın
-
@gölkentli doğrudur hocam. Alımların 70’e kadar düşeceğini düşünüyorum.
-
@abrakadabrazz büyük bir ihtimalle ilk 50 içindesinizdir diye tahmin ediyorum.
-
Arkadaşlar 81.63, sizce nasıl? Genele vurdugumuzda iyi sanırım ama emin olamiyorum
-
71.4 Uzmanlık puanı arkadaşlar. Sizce gelme ihtimali nedir ?
-
@burakkcbn benim de 73.4 hocam 70’e kadar düşeceği söyleniyor umarım biz de görürüz mülakatı
-
@fagam91 bende öyle tahmin ediyorum. Uzman yardımcılığı puanları 70’e kadar sarkabilir çünkü çağıracakları sayı 3-5 kişi değil ancak maalesef herkes buradaki 80-85 ler üzerinden değerlendirmelerde bulunuyor.
-
Uzman Yardımcılığı 76,5 puan, arkadaşlar. Uzm Yrd için giren arkadaşlarla puan değerlendirmesi yapabiliriz. Ayrıca forumda yeniyim, bu kadronun özellikleri ile öğrenilen bilgileri ve mülakat gibi konuları konuşabilirsek çok iyi olur. Ptt çok dağınık konuşulmuş.
-
Arkadaşlar makine mühendisliğinden giren var mı?
-
@aymfa ptt uzmanlik icin grup acilirsa guzel olur
-
@aymfa bir de sagdan soldan gorduklerim,
86 alan 85 alan var
Ben 83
sayfalarin gerisunde de sanirim. 70 kusurlu 60 kusurlu alan var
İste toparlamak icin grup şart -
Uzman yardımcılığı icin yeni baslik oluşturdum arkadaslar