PTT Personel Alımı 2018
-
@nişancı Kaç yaşındasın bilmiyorum ama gereksiz konuşmayın diyemezsin, sana göre gereksiz bana göre gerekli. Ayrıca bir cümle yüzünden sen kendini ifade edemiyorsun diyip yargılayan biriyle konuşmam hata zaten. Ben karar vermiyorum ama kararın mantıksız olduğunu söyleme hakkım var. Peki, aynı kurum YDS 80 isteseydi burada bunları söyleyebilecek miydin? YDS ve YÖKDİL 80 isteseydi, ben yine tepkimi belirtirdim ama sen?
Benim YDS puanım 86,25000 YÖKDİL:97,500, bil diye söylüyorum. Biraz kafanı çalıştır ve yargılamayı bırak, bir de üslubunu düzelt. -
Arkadaşlar sizce ptt uzman yardımcılığı 200 kişi olan alıma kaç kişi başvurmuştur
-
Aslında içerden bir tanıdığı olan varsa bize kesin bilgi verse fena olmaz. Fazla talep olacağını zannetmiyorum uzman yardımcılığına. Şahsi kanaatim 2-3 bin civarıdır.
-
@bluephantom totalde bu kadar başvuruya göre 2 3 bin az değil mi alan olduğu için girmeyen de çok
-
@kutuphaneci06 şimdi giriyor hocam
-
@kutuphaneci06 başvuru ekranını düşünüyorum ben de birkaç deneme sonucu yaptım ama önce tc ad falan kısmı var sonra seri yazıyor oraya yeni kimlikte yazan seri no num yazmanız gerekiyor, başvuru ekranında seri no yazan alana da 0 (sıfır) yazmanız gerekiyor bu şekilde denediğiniz halde olmadıysa bir daha sayfayı güncelleyip deneyin
-
@yazgan Tamam
-
80 kişilik bilgisayara kaç kişi girer acaba?
-
@deschain hocam lütfen siz de gergin bir üslup kullanmayın.
-
@deschain ingilizceye kafan calisiyor (tabi puanlar gercekse !) ama sinava girecek kisi sayisi hakkinda yorum yapma kabiliyetin sıfır.
-
@deschain hocam zor olup olmamasının bir alakası yok ki. O şu anlama geliyor. Eğer Vakıfbank İngilizce istediği halde başvuru 7bin ise bu kadar kişi bir şeyler yapabileceğini düşünmüş demektir. Bir de yds70 ya da yökdil puanı olan kişi sayısına bakmak lazım. Yarısının ya vardır ya yoktur. 40bin kişinin İngilizce puanı olsa ortalık savaş alanına döner. Aramızda ikinci dilden puan alanlar falan çıkar o zaman. Siz iyi almışsınız ama kolay değil bu işler. 3500 falandır yani en fazla. Benim asıl merak ettiğim baraja takılma konusu. Bunun işin sınavın zor olmaması lazım. Ne olacak bilmiyorum hiç.
-
Arkadaşlar az önce başvurdum xxxxxxx tc nolu adayın belgesi diye bir belge verdi ve belge bir başkasına ait. Başvurudan sonra kontrol edin belgenizi sistemde sorun var.
-
Tahminlerimiz üzerinde kişi sınava başvurmuş gözüküyor uzman yard. için bakalım sınav nasıl olacak.
-
@suleymanozdemır Tamamen kişisel görüşüm. Yukarıda belirttiğim gibi. Keşke Halkbank'da olduğu gibi içerden birileri kaç kişi olduğunu söylese.
-
şuan siteye ulaşılamıyor sanırım
-
Siteye giremiyorum basvuru yapamyrm suan gireblyrmsnz
-
@veblenist Evet hocam haklısınız. Benim 40.000 biraz abartı oldu farkındayım ama siz ne güzel güzelce anlatmışsınız
Ben foruma uzun zamandır uğramıyordum, Ptt ilanı ile dönüş yaptım. Bende baraj puanının 70 olmasına şaşırdım. Sorular ya kolay olacak 70i aşacağız ya da barajı düşürmek zorunda kalacaklar, belki barajı geçenleri çağırırlar sadece. Tam bir muamma. -
@nişancı Mail adresini mesaj at, puanları göndereyim mailine, sonra gel burada özür dile herkesin önünde
Yukarıda Veblenist arkadaşımıza da belirttiğim gibi, uzun zamandır foruma uğramıyordum. Ptt ilanı ile dönüş yaptım. Tahminim kötüydü ama bunu anlatmanın bir üslubu, adabı vardır. Sen bunu bilmiyorsan, o sınavlara hiç hazırlanma derim zira bu kafayla çok elenirsin mülakatlarda. Bu da son mesajımdır, hadi selametle. -
@deschain tavsiyelerini kendine sakla. Nerde nasi davranacağımı senden öğrenecek degilim. Sen yorum kabiliyetini geliştir önce hadi görüşürüz
-
@angel41 bende giremedim başvuru yapamadım hala hocam. sen başarabildin mi?