PTT Personel Alımı 2018
-
@veblenist bence dahildir hocam ama bunu söylerken dayanağım yok
-
@nles bana da öyle geliyor. Türkçeye göre dahil olması gerekiyor.))
-
@veblenist acaba uzman yardimciliginda kaç başvuru var merak ediyorum
-
Sınava başvuru 100.000'i bulmuş, uzman yardımcısı 40.000 var mıdır acaba?
-
@deschain hocam çoğu büro personeli ve dağıtıcıdır yani umarım
-
@hgrotius Yani belki tepki alacağım ama YDS 70 koyup sonra itiraz geliyor diye YÖKDİL puanı yerleştirebilirsin, buna lafım yok. Ama gidip YÖKDİL: 70 yazarsan bu sınavı YDS ile eş değer tutmuş olursun ki alakası yok. YÖKDİL daha fazla puan istemeliydi mantık olarak.
-
@deschain hocam uzman yardımcılığına başvuru en fazla 3-5 bin falandır.
-
Pttmatikten yatıran var mı? Nasıl yapıldığını biri açıklasa
-
@samet06 ben gişeden ödeme yaptım matikden yapamadm
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@deschain hocam uzman yardımcılığına başvuru en fazla 3-5 bin falandır.
Ben de aynı görüşteyim. Vakıfbank’ta dil şartı olmamasına rağmen 7bin kişi girdi. Buna de şartını sağlayan yarısı ya vardır ya yoktur. Bence 3binden azdır.
-
@veblenist Vakıfbank'ın sınavı zor, belki ondan olabilir hocam. En fazla 10.000 olur yani uzman yardımcılığına başvuru
-
Parayi yatirdik da sayfa acilmiyor
-
Bi fikri olan yok mu devamlı kimlik bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz yazıyor
-
@kutuphaneci06 yeni kimlik kartları için ilk kısma kimliğinde yazan seri no A... şeklinde devam eden, seri no kısmına da 0 (sıfır) yazman gerekiyor
-
@deschain hala yds yokdil muhabbeti yapiyosun ya 40bin basvuru var mi diyosun . yani sence mantikli mi bu! 70 dil puani olan , alan bilgisi olan kac kisi var da buraya basvursun ? Biraz mantıklı yorumlar yapin
-
@asimplelife hem oncekini hem yenisini denedim olmuyor hicbir numaraya da ulasamiyorum
-
@nişancı Bence senin önce yorumda ne demek istediğimi anlaman gerekiyor. Bizim dil puanı olmayanlara bir lafımız yok. Ben diyorum ki YDS 70 konuluyorsa, YÖKDİL 70 olmaz. Daha yüksek olmalı. Ya da YDS 60, YÖKDİL 70 olsun, mantık olsun. Kızdığım ikisini eşit tutmaları. 40.000 başvuru da YDS 70 için çıkmasa da YÖKDİL kolaylığından dolayı başvuran sayısı artar.
-
ptt başvuru sayfasına girebilen var mı
-
@yazgan giremiyorum ben
-
@deschain yokdil dolayisiyla basvuran sayisi artar de o zaman. Sen kendini ifade edemiyorsun haberin yok. Yokdil ile yds yi es tutulup tutulmayacagina sen karar vermiyorsun. Kurum karar vermis çoktan. O halde gereksiz konusmayin