PTT Personel Alımı 2018
-
@haticeaydinn hocam o kadar olur mu süre ya? .s biraz uzun geldi. Bilemedim.
-
@veblenist hocam benim de tahminim ( duyum değil) ramazan bayramına değil de kurban bayramına yakın olur. Ya da en yakın tarih olarak da kpssden 1 hafta önce ya da sonra olabilir. Ama umarım yanılırız da ramazan bayramından hemen sonra olur.
-
@fagam91 anladım hocam. Bana sanki araya sıkıştırırlarmış gibi geliyor ama takvim de oldukça yoğun. PTT bundan etkilenir mi bilmem. Sürenin uzaması Leh’imize mi aleyhimize mi bilemedim.
-
Arkadaşlar günaydın, iyi çalışmalar. İcra ve iflas genel hükümler hangi maddeleri kapsıyor biliyor musunuz?
-
@haticeaydinn, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar sınavın Ağustos Eylül gibi olacağı yönünde duyumlar yazılmış diğer platformlara . Ptt ilk defa kendi sınavını yapacağı için ve pek çok farklı kadroda alım yapacağı için çok yakın zamanda sınavı beklememek lazım bence de .
Ptt nin ilk kez sinavla alim yapması sorun degil bence çünkü sınavı kendi yapmiyo bir üniversiteye yaptircakmis. Sonucta surekli sinav yapan okullar bunlar . O yuzden kisa vadede sinav olmaz diye bir sey dusunmuyorum ben hocam.
-
@sdaa01 ptt istihdama sormuştum geçerli demişti.
-
@furkanbey ne var?
-
PTTden ses seda yok arkadaşlar, ne diyorsunuz bu duruma? .))
-
@veblenist seçimlerden sonraya kaldı zaten de muhtemelen kpssden 1 hafta önce falan olur ya da 1 hafta sonrası.
-
@fagam91 öyle mi diyorsunuz hocam. KPSS’den sonraya kalır mı acaba?
-
Ya bu ptt den duyum alan kimse yok mu koca forumda? Sinav tarihi belirsiz ilan mi olurmuş daha neler görecegiz
-
@shady1 hocam liste önümüzdeki Cuma açıklanır diye duyum veren var ama duyum sonuçta.
-
@burcuburcu hah bize böyle seyler lazim sağolun listeyle beraber tarih de aciklanir mi hocam
-
@burcuburcu ne listesi arkadaşlar?
-
@shady1 mantıken açıklanması lazım.
-
Arkadaşlar nasil çalışıyorsunuz ?
-
@yourdreams genel kültür genel yetenek çalışması yapıyom ben.
-
Ben çalışıp çalışıp unutuyorum. Bu sorun sadece bende mi var? Sanki başa dönüyorum sürekli.
-
bugün face te bir sayfada '' ptt canlı yayınında konular açıklandı tarihten osmanlı tarihi yok , coğrafyadan da bölgeler yok'' gibi bir konuşmaya şahit oldum, bunun kaynağı nedir? ne kadar doğru? bigisi olan var mı arkadaşlar?
-
Ay yayını ben de dinledim. Osmanli tarihi yok ve matematik de yokmus sanırım. Cografyayi duymadım. Sinav tarihini de Temmuz sonu Ağustos basi tahmin ediyoruz dediler.