PTT Personel Alımı 2018
-
Kendi sınavını ilk kez yaptığı için süreç uzuyor anlaşılan
-
Sınav tarihi hakkında öngörüsü olan var mı ? Face gruplarında felan olan varsa bilgilendirebilirse sevinirim
-
@öğrenci Ağustos’ta olmasını bekliyorum. Herhangi bir dayanağım yok. Tahmin.
-
@veblenist Anladım ,teşekkürler. Tarih bari belli olsa artık...
-
@öğrenci ben de aynı fikirdeyim. Ülke gündemi şu an kalabalık, malum. Normalde KPSS öncesi olması mantıklıydı. Ağustos’un uygun olduğuna karar verilmiş olabilir. Ne düşündüklerini bilmiyoruz.
-
Bence Eylül'de yapılacak
-
Yapmayin Arkadaslar agustos ta sinav takvimi dolu hic yer yok. Sinavlar cakisiyo artik. Eylul de olsun bizim olsun
-
@shady1 öyleyse bir şey diyemem ama başka sınavları umursayacaklarını düşünmüyorum.
-
@veblenist ben de hocam, vmy ile de ziraat aynı gün olacak mesela..
-
Seçimlerin bu kadar hayatı durdurması gerçekten çok saçma...
-
Merhaba arkadaşlar . Ptt genel müdürlükte çalışan bir abime sordum, sınavın tarihinin seçim dolayısıyla henüz belirlenmediğini ve doğal olarak bilgi sahibi olamadıklarını iletti. Duyum aldıgı an bana haber verecek ben de sizinle paylaşacağım inş. Herkese iyi çalışmalar dilerim
-
@haticeaydinn teşekkür ederim, haber bekliyoruz.))
-
Arkadaşlar iyi akşamlar size bir duyumumdan bahsedicem üzerime saldirmanizi istemem çünkü genel müdürlükten aldigim bir tarih bu sinav icin 12 Ağustos plani var
-
@nles olamazzz vmy sinavi var
-
@b-ays Vmy 11 değil miydi ??
-
@haticeaydinn 2 oturum 11 12
-
Ne yazıkki arkadaşlar direk o tarihi söylediler umarim bir sınavla çakışan birşey olmaz
-
Şu seçimi bahane etmeseler haftaya dahi sınav yapabilirlerdi... Vmy ile ziraat çakıştı bu da gelirse 3 sınav çakışacak
-
Baska gün yok sanki ya bu kadar da olmaz. Sinavla acilmaz acilmaz acildi mi da ayni gune denk gelir ya. 3 sinavin çalışması nedir allah askina
-
İnşallah 11 12 ağustos da falan olmaz milyon tane sınav var hepsini de nasil aynı gün olabiliyor anlamış değilim