PTT Personel Alımı 2018
-
Verdiğimz para da gitcek sınava da giremicez şaka gibi ztn atama yok valla isyan
-
Arkadaşlar çalışabiliyor musunuz? Ben bayağı koptum sanırım.
-
@veblenist hocam bugün zor malum gündem yoğun ama yarın sabah her şeyi unutup başlayın derim.
-
@burcuburcu umarım. Çok az zaman kaldı. Soru mu çözeyim konu tekrarı mı yapayım bilmiyorum gerçi.
-
@b-ays vym ve ziraat uzman yardimciligi var bu tarih kesin degildir insallah
-
@veblenist hocam bende aynı durumdayım bir türlü konsantre olamıyorum özellikle Guy ilanının düşük gelmesi beni çok etkiledi daha da çok çalışmam gerekirken iyice düştüm KPSS den
-
@bad1905 ayni durumdayim valla hocam guy gelmez diye nerdeyse koptum nr kpss ne ptt
-
@bad1905 ben de didiniyorum ama benim de moralim bozuldu son gelişmelerden. Bilmiyorum bu işler ne olacak.
-
@veblenist @Nles bende bu durumdan ötürü bozdum tecili bari askerlik çıksın aradan hiç yoktan iyidir..Süreç gerçekten çok zorlu arkadaşlar konstre olmak gitgide zorlaşıyor.. Bilmiyorum nasıl yapsak bu durumları
-
Ziraata başvursam mı başvurmasam mı diye düşünüyorum. Bayağı bir yıprandım.
-
Daha sınav olacak da sonra açıklanacak da bir de mülakatlar olacakta....
-
Facebook'ta 12 Ağustos yapılması planlanıyor yazmışlar.
-
Insallah o tarih degildir ziraate basvuru yaptik lutfen o tarih olursada bir kamuoyu olusturalim arkadaslar
-
@duyguuu37 bencede hocam pttye kendi ilimde giremeyeceğim ziraate henüz başvuru yapmadım ama ona da kendi ilimde değil Ankara’da gireceğim eğer başvurursam. Bu durumda ilk gün Ankara’ya ertesi gün başka bir şehire gitmek durumunda kalıyorum.Kesinlikle bir şeyler yapmalıyız eğer 12 ağustos olursa
-
@fenerbahceli ptt basvuruda il mi sectik hocam ikametgah degil mibende ziraate istanbul da girecem,ptt icinde merkeze 2 saatlik uzak bir ilcede yasiom onun icinde kalma sorunum var 12 agustos cok sorunlu neticede tum sinavlarda sansimizi denememiz lazim ustelik 11 ve 12 agustos da vym de var bence yarin ptt yi arayip fikrimizi paylasalim karar alinmadan once iyidir hocam
-
@duyguuu37 yok hocam kendi ilimde sınav açılmıyor işte en yakın il olduğu icin baska bir ilde gireceğim.ankara seçmek isterdim onu da ama olmayacak sanırım
-
@fenerbahceli cok ilginc ptt de bunu bilmiodum herkes ikametgahi olan ilde girecek sanmistim bizleri yormaktan ve maliyet yaratmaktan baska bir sey yapmiolar malesefben yarin arayacagim ptt yi hocam konusalim
-
Yazili şekilde basvuru daha etkili olur diyorum ben. Bimere yazsak ptt ye yonlendirilmesini istesek mesela ortak bir metin belirlesek ? 18 agustos guy, 4 agustos dguy, 11-12agustos vmy , 2 eylul kaymakamlık sinavlarinin oldugunu bu sinavlar yogun katilim olacagini, ptt nin bu tarihlerde sinav yapmasi halinde magduriyet yapacagini yazalim bunlarin disinda bir tarih belirlenmesini isteyelim .
-
Olur bu daha mantikli bimer cimer hepsine yazalim ptt ye de mail atalim
-
@shady1 ptt sayfasında iletişim kısmından yazalım bence direk kuruma gider