PTT Personel Alımı 2018
-
@cem Halkbankası da aylarca oyalamıştı bizi. Kasımda duyuru yapıp Nisanda iş başı yaptırmışlardı 5 ay sürmüştü süreç . Bu da öyle olcak galiba
-
@haticeaydinn Öyle düşünmeyin bence çünkü PTT, 2023 yılına kadar personel sayısını 100 bine çıkarmayı hedeflediğini açıkladı. Bu yüzden elini fazlasıyla çabuk tutmalı, orası kesin. Temmuz ayı içinde artık sınav tarihi kesinleşmiş olur diye tahmin ediyorum.
-
@cem İnşallah
-
Ağustosta sınav atama Ekim gibi...
-
@duymhuyguy kaynak saglam mi
-
@duymhuyguy sınavın ağustosta olması garip, geç değil mi?
-
@duymhuyguy Sınav tarihi ne zaman acıklanır ağustota sınav var ise bu ay sonu belli olur mu?
-
Pes vallahi ya başvurular biteli kaç gün oldu hala ortada sınav tarihi yok... Binlerce kişinin sınav başvurusu iptal edilmiş onu bile sorgulayamıyoruz. Eyvah ki ne eyvah
-
Sınavdı açıklanmasıydı yerleştirmeydi derken 2019 u bulacak galiba
-
Arkadaşlar yeni mülakat sisteminin adını “kişilik testi” koymuşlar . İl sıralamasında 1.olanları bile kişilik testine tabi tutacaklarmış, ilde 1.olup elenme durumumuz da var yani , bu durum tamamen kendi insiyatiflerine kalmış. Eğer bunu bilseydim kesinlikle başvurmazdım.
-
@haticeaydinn hocam nereden bilgi aldiniz, guvenilir mi
-
@asimplelife İhsder yöneticilerinden Melsa Akpolat 2 saat önce facebookta paylaştı.
-
@haticeaydinn anladim hocam, peki sinav takvimi ya da konular hakkinda bir yorum yaptilar mi
-
@haticeaydinn anladim hocam, peki sinav takvimi ya da konular hakkinda bir yorum yaptilar mi
-
@asimplelife Ağustos diyorlar ama kesin bir şey söylemiyorlar
-
@haticeaydinn tesekkur ederim hocam, iyi calismalar
-
Evet kisilik testini guncellenen ilan eklemislerdi.
-
Sınavın zamanı hakkında da bilgi verilse keske artik .Bizde ona gore kendimizi planlarız.
-
Eğer tarih belli olsaydı bu sınavı bugün bile yapabilirlerdi. Yok madem aceleniz yok neden sınav tarihi belirlemeden ilana çıktılar ki ?
-
Bu sureci bu kadar belirsizce mi yurutuyorlar gercekten merak ediyorum