PTT Personel Alımı 2018
-
Şu tarih olayı çok tuhaf, en son ki yerde mi en az 1 yıl olacak yoksa o ilde toplamda( geçmiş yıllarda dahil) 1 yıl olacak.
-
Simdi alan sinavina sinavina hazirlaniyoruz veya guy ilani bekleyen biri kültur yetenek nasil caliscak tek iyi yani sadece yazili sinav olması.Ama basvuru cok olur sadece ne olur iibfliler olsun bari gise icin
-
alan sorulmaması çok kötü oldu...bi de sınav tarihini vermemeleri kötü oldu.ona göre planlardık zamanımızı...
-
bir ilan yayınlanıyor başvurabilecek bölümleri göremiyoruz nasıl iş ya ona göre çalışacağım yalnız ben göremiyor değilim herhalde
-
@fabercastell hocam kimse göremiyor ek2 ve ek3 ü...
adam gibi bilgi de yok,sinav tarihi konuları vs... -
mimar, mühendis, uzman yardımcısı, avukat, postacı, gişe saymadığım kadro kaldı mı?
-
-
1 yıl şartı ne , oturduğumuz ile mi başvurabiliyoruz sadece
-
Alan soruları olmayacak maalesef.
-
@marjinalfaydali memurlar nete girin ordan görülüyo
-
@pnyx-cratos ilan metninin en altına ek listeleri var hocam.
-
Gişe ye kamu yönetimi başvuramıyo mu yani
-
arkadaslar herhangı ozel sektorde calısan basvuru yapamıyor mu
-
@hickskaldor bende şaşırdım pttden bize ekmek yok ya 3 de iptal olmuştu benim
-
Firma personeli için halen çalışıyor olmak yazıyo bu ne saçmalık
-
Bir yazılı sınavlar için ptt 17 il belirlemiş:Diyarbakır, Trabzon, Eskişehir, Kocaeli, Kayseri, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Samsun, Van, Gaziantep, Konya, Malatya, Erzurum bu iller dışındakiler ben dahil otobüs parasını hazırlasın.
-
bir ekonometri mezunu olarak ben hiçbirine başvuramıyorum.neyse...çok üzüldüğümü de söyleyemeyeceğim zira ikamet ettiğim ile alım sadece 8 kişi....
-
baktım gişe firma personelinde bölüm şartı yok.yaşadığım ilden bu pozisyona sadece 1 kişi alınacak....şaka gibi.
-
Ben şimdi İstanbul'da ikamet ediyorum diye İstanbul için mi sınava gireceğim.Başka il seçemiyor muyum ?
-
Maliye mezunuyum. Sadece uzman yrd. başvurabiliyorum. Mükemmel ilan