PTT Personel Alımı 2018
-
@isimsiz hocam insallah dogrudur sevindim.Alan olmasi bizim icin arti zira cogu lisansin canavar gibi oldugu gk gy de alan bizi one cikaracak.sadece merak ettigim kpss de bir baraj isteyecek mi? Benim p3 um 70 alti ama p48 falan 70 ustu...
-
Ptt halkbank servis görevlisinden iyi midir?
-
@marjinalfaydali belki uzman falan alırsa yada müfettislik p48 kullanılır
-
@zenginmemur ptt de is yuku nasildir bilmiyorum ama daha iyidir sanirim.sonucta devlet memurlugu.halkbank giseye alirken alan sordu o yuzden ptt de sorabilir bence illa uzman ya da mufettislik olmasi gerekmez alan icin.ki olursa biz iibfliler icin cok iyi olur.
-
inşallah halkbankası tarzında olur ve kpss istemez
-
kpss şartını unutun arkadaşlar daha önce de söyledim danıştay açık açık söyledi kardeşim sen kpss puanıyla alım yapamazsın diye. bu yüzden mülakatlar iptal olmuşken neden hala kpss puanından bahsediyorsunuz onu anlamadım? ama birde aklımda şu var bu ülkede her an her şey değişebilir aslında yine kpss puanıyla alım olabilir danıştayın kararı hiçe sayılıp orası da ayrı bir şey tabi alınan kararlardan çıkardığım şahsi görüşüm kpss puanı şartı olmaksızın istenen bölüm şartını sağlayan zatlardan 75-80 tl gibi bir ücreti yatıran herkes sınava girecek bankaların sınavı gibi gy gk alan şeklinde olacak
-
@yasaklı hocam Danıştay kararından sonra mevzuat değişikliği yapıldı, belki KPSS şartını etkileyebilir.
-
@aliveli mevzuat değişikliği sonrası baktım mevzuata ama gerek kpss gerek merkezi sınav ile ilgili tek kelime bulamadım. böyle bir şart olsa yönetmelikte sınava girmek için belirtilen şartlarda bunun yazması gerekmez mi ?
-
Ziraat gibi halk bankası gibi kpsss srti olmadan sınav olucak diye düşünüyorum gazi üni alışık güzel organize eder sınavı. Sadece biz iibfliler bu sınava daha çok çalışmalıyız ki gazi üni zorluyor
-
Alan sorarlarsa pastanın büyük dilimini yine biz alırız.Temennim alandan çok soru gelmesi.
-
@eomer hocam ptt gise icin alan sormanin bi anlamı yok bnce tabi iibflerin faydasina olcaksa eger yani iste alan yuzde 70 etkiler falan diye olursa süper olur.Cunku banka servis sinvainda alan daha cok puan getiriyo
-
@zenginmemur Halkbank istiyorsa PTT'de istemeli.
Servis mülakatında tanıştığım arkadaşların neredeyse çoğu KPSS A'ya hazırlanıp,puanı olan kişilerdi.Onun için alan olmalı ki işsiz sayımız azalsın. -
@eomer hocam zaten ptt mulakatlarinda da alan soruları sorulmuştu.
-
@zeyno5454 O zaman sınavda da sormaları muhtemel.
-
ilan gelse de bilsek artık keşke
-
Alan sinavinin bütün kurumlarda olmasi gerekli diye düşünüyorum adam avukatlik stajini fason yapiyor ama p3 ten aliyor 85 90 avukatliktan fazla anlamiyosa bile matematik turkece yapti diye kamu kurumuna atanabiliyor mühendislerde böyle .. saçma
-
@ameletüllabı Katılıyorum. Önemli olan türkçe matematik yapıp atanmak değil hangi kurumun sınavı yapılıyor ise o kurumun mevzuatı ve muhasebe bilgisiyle atanmak daha yararlı ve adil olur
-
@gokhann aynen oyle dostum
-
İlan gelmiş
-
Ayrıntılara nerden bakcaz ek-1 listeye ulaşamıyorum