PTT Personel Alımı 2018
-
@ddguy ilan için duyumumuz mayıs ayıydı hocam en başından beri o yüzden maksimum 28 gün daha bekleriz
-
@aliveli hocam diğer konularla ilgili duyumunuz var mı peki? Kpss şartı mülakat vs
-
@hickskaldor benim o konuda bilgim yok hocam :’(
-
@aliveli hocam ilan gelince ne zaman sınav olur süreç kaç ay içinde biter sizce ise alım vs
-
Ptt uzman yardimcisi alımı acar mi bu 5000 kiside
-
@ddguy hocam işe başlamayı soruyorsan ancak Allah bilir hele bir de araya seçim girecek hiç tahminde bulunmak istemem. PTT alımına girecek arkadaşlar özelleşme ihtimalinide aklında bulundursun.
-
@zeyno5454 gk gy ve PTT konuları olur
-
Ptt mevcut memurlarından emekliliğini isteyenlerin emeklilik işlemlerini mayıs ayı itibarıyla bir yandan tamamlıyor. Artık eksik sayısı, acil ihtiyaç va belli. Seçim öncesi yüklü alım için tüm şartlar olgunlaştı. Dağıtıcı, gişe, avukat, müfettiş oldukça güzel bir alım olacak inşallah.
-
@kartel06 müfettişlik gibi A grubu kadrolarda olcak mı ?
-
@hickskaldor hocam a kadro olur ama bu alımda mı gelecek alımda mı bilmiyorum.
-
@kartel06 ne zaman gelir ilan peki beklicez mi ay sonuna kadar
-
@kartel06 bide büyük soru alan bilgisi olacak mi yoksa ptt konuları gk gy mi olacak
-
Muhtemelen alan arti gy gk olur halkbank tarzı bişey bekliyorum
-
@ameletüllabı, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Muhtemelen alan arti gy gk olur halkbank tarzı bişey bekliyorum
Hocam inşallah öyle olur. Alan olmalı
-
İlan ile sınav arasında 45 gün mü olacak?
-
PTT de işe başlasak..A grubu kadrolarına geçmek kolay olur mu ?
-
Arkadaşlar ne alanı yapmayın yıkmayın bizi buraya da gitmek için alan çalışacaksak vay halimize..
-
Pttde ik da calisan birine sordum gy-gk + alan sorulacak dedi. Sinavi Gazi universitesinin yapip yapmayacagi net degilmis. Tartisiliyor hala dedi.
-
@isimsiz hocam diğer konularda bilgi aldınız mı ilan tarihi mülakat kpss şartı vs ?
-
@hickskaldor pek bilgi vermek istemiyo acikcasi. Mufettis ve uzman alinacak mi diye sordum hayir dedi.