PTT Personel Alımı 2018
-
@plansız maliyeden de:(
-
@marjinalfaydali Hocam parçaları birleştirdim.
-
Şaka mı bu vay maşallah iibf olarak biz topluca intihar edelim o zaman burdan bile ufakta olsa bir ekmek çıkmadı ya kapatsınlar niye var bu bölümler o zman
-
arkadaş hayatımda böyle bişey yaşamadım,ekonometri mezunuyum ve 5000 kişilik alımdan payıma hiçbirsey düşmüyor.şaka gibi.
neyse en azından gk gy mi alan mi çalışacağım diye bölünmeyeceğim.rahat rahat alandan devam. -
Doğru mu anladım ilanı?
Lisanstan başvuru yapacaklar ;
-
ptt uzm yrd kadrosu+yds 70
-
gişe ve büro personeli (bankacılık-sigortacılık-lojistik) AMA SADECE İŞLETME/İKTİSAT MEZUNLARI BAŞVURABLİYOR? KAMU ÇEKO ULUS.VS YOK ?
-
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ptt ye bu ilanı değiştirmesi icin baskı yapsak sonuç alabilir miyiz acaba
-
@aslan-reyiz evet aynen öyle firma personeli olarak da başvurabiliyorsun ama önceden pttde çalışıyor olmak şartıyla
-
@tolgahan-ayyıldız Dostum sakin ol. Sana yakistigi gibi davran lutfen. Her ne kadar hakli da olsan bunu daha guzel bir uslupla dile gerltirmeni rica ediyorum.
-
Bütün umudum boşa çıktı yine hüsran. 5000 kişilik alımdan payıma düşen sadece 4 kişilik kadro pes !
-
@pnyx-cratos bir cacık olmaz 7 ayda böyle bir halt yumurtlayabilmişler
-
@pnyx-cratos denemeliyiz
-
@aslan-reyiz hayır hocam anladığım kadarıyla işletme/iktisat mezunları sadece gişe pazarlama için başvurabiliyor.
-
@paretowilfredo haklısın ama dayanamıyorum kaç aydır bu ilanı bekliyorum sonuç hiçbir şey Kamu yönetiminin k si yok ilanda resmen
-
Gişe ve büro görevlisi (firma personeli) ne oluyor bilen var mı arkadaşlar onun şartlarında herhangi bir lisans programından mezun olmak yazıyor. Daha önce PTT de çalışmak zorunda olmak diye bahsettiğiniz bu mu?
-
@fenerbahceli evet
-
@tolgahan-ayyıldız, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@aslan-reyiz evet aynen öyle firma personeli olarak da başvurabiliyorsun ama önceden pttde çalışıyor olmak şartıyla
eyv reis
-
@eomer, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@aslan-reyiz hayır hocam anladığım kadarıyla işletme/iktisat mezunları sadece gişe pazarlama için başvurabiliyor.
Ben de öyle anladım kardeşim
-
Şaka gibi ilan. Kendi çalışanları içinde ilan açmış ve bunu ekstra bir istihdam yaratıyormuş gibi gösteriyolar.d. Çeko mezunu olarak sadece uzman yardımcılığına başvurabilme hakkı var ama onda da yökdilden 63 puanım olduğu için başvuru yapamıyorum. I go you go are you sex seviyesindeki adamları şube müdürü yaptıkları şu dönemde koydukları kritere bak. Helal olsun!
-
Firma personeli şartını kaldırsalar bir nebze düzelecek aslında ilan ama yapmazlar