PTT Personel Alımı 2018
-
@aslan-reyiz 5000 alım nerde?
-
Yanlış görmediysem Maliye mezunlari başvuramayacak. Yaniliyor muyum ?
-
@antimülakat boyle degisik bir ilan beklemiyordum, sınav tarihini bilseydik hic olmazsa
-
Oyle bir ilan ki kimse basvuramiyor
-
@gökyeleli yok hocam, basvuramiyoruz...
-
Sizin vereceginiz ilanin da... basvuru sartlarinizin da ...
-
Alan sorusu yok anladığım kadarıyla sınav tarihi de belli değil
-
Simdi ben kamu yonetimi mezunuyum ve kisaca hic birine basvuramiyorum oyle mi?
-
@yusufum yes ja da si evet
-
@yusufum firma personeli için herkes basvurabiliyor anladigim kadarıyla
-
@elisa hayır ptt de çalışma sartı aranıyor dikkatli okuyun ilanı
-
@tolgahan-ayyıldız aha şaka gibi 600 kişilik kendi çalışanlarından alacak
-
Allah aşkına birisi şu 1 yıl mernis mi ne o saçmalığı bi açıklayabilir mi sinirden okuyamıyorum anlayamadım da şimdi ben ikamet ettiğim il dışında bir yere başvuramıyormuyum hiçbirşey anlamadım lütfen yardımcı olun.
-
@casanova evet uzman yardımcılığı dışında hiçbir yere başvuramıyorsun
-
İktisat mezunları neye başvurabiliyo anlamadım
-
@tolgahan-ayyıldız allah allaaah allaaah alllaaah... tobe tobeeee... ne deyim bilemedim... tebrikler ptt... hem mulakatsiz alim yapiyoz diye ovunun hem aslinda kendi kurumunuzdakilerin yer degisikligini yapiyo olun. 5000 kisi aliyoz deyin ama ikametten dolayi cogu kisi basvuramasin falan filan...kisaca ALKISLIYORUM..
-
Bize yapilan bu muamele kabul edilemez. Ya polis olun ya da gidin özelde vasıfsız çalışın demektir bu. 2 yıllık mezunlar bile bizden avantajli. Bosuna okumusuz arkadaslar.
-
Firma elemanı diyormus zaten bende nasıl anladiysam:)
-
İllerin kontenjanlarına nerden ulaşabiliyoruz acaba. Ulan hakkım zehir zıkkım olsun al başını göç isveçe çöpçü olup refah gör diyor şeytanda almazlar ki be içeri. Ablamın yanında ikamet ediyorum ablam memur 2 ay sonra tayini çıkacak ve ben bir yıldan fazladır burdayım sağolsun kpss süreci çok hızlı işliyor p48 81 puanımla ortadayım şimdi ben mecburen burdan başka bir yer için gişeye başvuramıyorum Allah belanızı versin yaşanmaz oldu memleket.
-
@casanova hocam ilanın altında ek klasörleri var oradan görebilirsiniz.