PTT Personel Alımı 2018
-
Arkadaşlar sözleşmeli personel diyor. Bunun tam olarak statüsü ne? Maaşı, özlük hakları ne durumda?
-
iktisat mezunuyum , hobi olsun diye de açıktan bankacılık ve sigortacılık okumuştum. sanırım bir işe yarayacak bu önlisans. sizce başvuru yapsam kabul edilir mi?
-
İlanı keşke ingilizce verseydiniz çünkü Türkçesi pek anlaşılır değil.açık ve net bir ilan yazamamışsınız.hem yds isteyecek kadar ingilizce biliyor musunuz onu da bi test ederdik sevgili PTT.
-
Alım yapmıyoruz deseler daha az canım acırdı daha az üzülürdüm
-
@furkanbey kabul edilmesi lazım hocam, sonuçta bölüm şartını sağlıyorsunuz.
-
@hgrotius ben de öyle düşünüyorum da sanki özellikle sadece önlisans aranıyor gibi gişe için. pazarlama, bankacılık , sigortacılık, lojistik vs
-
Hocam bu sözleşmeli personelle ilgili kanuna baktım ama hiçbir şey anlamadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz? @paretowilfredo @antimülakat
-
@furkanbey hocam siz iktisat ile de basvurabilirsiniz zaten kipazarlamaya baktim gerci. Diger dallari bilmiyorum
-
@veblenist Dostum daha detaylı olarak PTT'nin kendi personel yönetmeliği olması lazım; İdari Hizmet Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik adında.
-
Bu nasıl ilan bu nasıl iş. KPSS puanlarımız duruyor daha Allahtan korkun yazılı sınav neyin nesi.Zaten 2016 KPSS den belli P3 puanıyla doğru düzgün alım olmadı. Bir de her ilde sınav yapılmayacakmış. Yetmedi 60 TL sınav ücreti sizin olsun ilanınız.
-
Dağ fare doğurmuş.Çoğu arkadaşın beklediği bir ilandı.Tüm bölümleri kapsamalıydı İibfnin
-
@1umut evet hocam varmış gerçekten, ben dikkat etmemişim. ama dediğiniz gibi sadece pazarlama departmanı içinde var. sanırım önlisans kozumu oynar, şansımı artırırım .)
-
5000 kişilik ilanda nerdeyse iibf ye yer yok. İkametgah şartı var. İkametgahın olan ile alım varsa başvurabiliyorsun. İngilizcen varsa Uzman yardımcılığına başvur. İibf yine öksüz evlat muamelesi görüyor. Sesimizi çıkarmanın vakti gelmedi mi? Bimer cimer Twitter etkinliği mektup ne varsa yapmamız lazım elimizi taşımızın altına koymazsak biz böyle 2 elimizi başımızın arasına alıp daha cok oflamaya devam edeceğiz.
-
@paretowilfredo oraya baktım 657'den farkı yok. Sadece maaş konusunu anlayamadım. Sizce bu ilanın şartları değişir mi?
-
@veblenist Maaşlarla alakalı şöyle bir yazımız var dostum. Benim net bilgim yok açıkçası @Antimülakat kardeşim daha net bilgi verebilir maaş konusunda. Değişme ihtimali hakkında sıcağı sıcağına bir şey diyemem. Ancak makul olan özellikle bölümler konusunda değişiklik yapılıp, genel fakülte bazlı hale getirilmesidir. Ancak PTT'ye son zamanlarda akıl erdirmek güç.
-
GÖRÜYORSUNUZ ANLATMAYA GEREK YOK MÜKEMMEL BİR İLAN :-))) 9 kişilik kontejan için en az bir 500 kişiyle yarışacağız başvuru yaparsak.
-
@paretowilfredo Peki hocam bölümler hakkında bir haber yayınlayıp destrk olurmusunuz?
-
#PTTİlaniRevizeEdilsin hastage bu arkadaşlar.
-
@veblenist maaş il-yemek-performans durumuna göre 2900-4000 arası değişir.
-