PTT Personel Alımı 2018
-
@aliveli ptt'de şu an aktif olarak çalışan uzman yardımcısı var mı ? ben hiç görmedim,duymadım, bilmiyorum
-
@aliveli hocam ptt nin ilk uzmanları mı bu bakındım da yakında bir ilan göremedim
-
tablo ek 3 ü açabılen varmıdır
-
Hocam sınav tarihleri sizce nasıl olur? Ramazan’da gelir mi yoksa bayram sonrasına mı kalır?
-
İşletme mezunuyum. Bu ilanda herhangi bir kadro için sınava başvuru hakkım var mı yds şartı olmaksızın? Bilen var mı arkadaşlar?
-
@paretowilfredo hocam ptt uzman yardimcisi ne is yapar kac tl maas alir bir bilgin var mi ? 70 yds isitiyor iyi birsey olsa gerek?
-
Anlayamadigim sadece ikamet ettigimiz ilimi tercih edebiliyoruz anlayan var mi
-
Kamu yönetimi mezunu olarak nereye el sallıyoruz acaba yine ortada kaldık sanki bir uzmanlikta gördüm onda da YDS var gişe memurluğu Karman çorman bu millet nereye s.çacak
-
@mahalkme hangi kısıma başvuracağınıza göre değişiyor; uzman yardımcılığına başvuracaksanız, ikamet şartı yok. Diğer kısımlar için ikamet+süre kısıtı var. 1yildir ikamet ediyor olmanız gerekiyormuş.
-
Uzman yardimciliginda yokdil denkligi vermiyor mu acep . Firma personeli ne iş yapıyor acaba ptt ye nisan 2 de basladigim icin ona bike başvuramiyorum. Zaten PTT sadece son işsizlik sabrinda baslanilcak bir kurum. Uzman yardimciligi iyi bir kadro ama fil sıkıntili aman bunaldim bu dil olayından
-
İktisat mezunu olup yds olmayanlar sadece gişe pazarlama bölümüne başvuruyor anladığım kadarıyla
-
@tolgahan-ayyıldız, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Yukarıdaki iletide küfrettiğim için kusura bakmayın ama aylardır bu ilanı bekliyordum mağduriyetlerimizin gidereceğine dair ufak da olsa bir umudum vardı ama ilanı görünce kan beynime sıçradı sinirden elim ayağım titiriyor resmen
Ben hiç kusura bakmadım şahsen. Icimizdekini sesli dile getirdin. Bir önceki alımda mülakat a kalmıştım iptal oldu. Bu alımda çeki mezunu olduğum için hiç bir yere başvuramıyorum. Allah belâlarını en kısa zamanda verirler umarim
-
@davetsiz sinirden türkçe bile yazamadım yazım yanlışları için özür. Düzeltme neden yok ileti attıktan sonra onu da anlayabilmiş değilim sayın forum yönetimi
-
Vay arkadas. Adam ik da calisiyor ilanla ilgili hicbisey bilemedi
-
Arkadaşlar ben başvuru yapmayacağım ama bugün bi hocamız
"Maliye /kamu yönetimi /uluslararası ilişkiler mezunlarını kapsamıyor , pttgovtr adresinden girip mail gönderin"
yazmış. Kendisi Ankara Ptt Başmüdürlüğü'nde avukat. Bi etkisi olur mu diye sormuşlar, tabi ki olur, unutmuşlardır yazmış. Yani ben aynen aktarmak istedim konuşmayı, ne kadar etkili olacaktır bilemeyeceğim. -
@möözun .)) unutulacak şey mi bu? böyle bisey unutulur mu? saçmalamasın
-
@furkanbey "saçmalamayın" diye ileteyim isterseniz kendisine :)) evet bence de unutulmaz ama bi yandan bi bildiği vardır diye de düşünüyorum. Avukat dedim ama dediğim gibi bi bildiği vardır. Bi zararı olmaz,atmakta fayda var. Ben paylaşmak istedim.
-
@möözun pardon derlerse hiç şaşırmam
-
@hayatım-sınav ne de olsa hepsi birbirinin aynısı diyerekten de böyle bir ilan yapmış olabilirler :))
-
@möözun ya da hazırlayan memur izne çıkmıştır. Yerine bakan ne nerde bulamayıp olmuş bu herhalde diyerekten yayınlamışlardır olur mu olur