PTT Personel Alımı 2018
-
@sr hocam uzman yardımcılığı için soruyorum.
-
ARkadaşlar bütün mesajları takip edemedim de sadece gişe ve büro görevlisi( firma yetkilisi )olana mı iibfliler başvuru yapabiliyo ilan o kadar karışık ki
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığı için yds şartı kaldırılır mi acaba etkinlik yapsak?kurum kendi sınavını yapsın
-
@busonolsun o da olmuyor.firmada çalışıyor olmak ön şart.
-
@busonolsun şöyle anla:ingilizcesi olmayan çekoce,5000'in 1'ine başvuramıyor.
-
@umutsuz-vaka onu geç,5000 kadro için başlayalım.3000 kadro iktisat-lojistik-sigortacılık!!ibf ne yapsın?
-
@kontrolluinsan gerçekten çok ilginç ya kafamızı nerelere vuralım iibf okumakla ne büyük hata etmişiz
-
@busonolsun kesinlikle.ösym kabul etse 2 yıllık hemşirelik okuyıp erkek hemşire olmayı düşünmüştüm.ösym kabul etmiyor.
-
@veblenist yeni bir kadro. pek kimsenin bildiğini düşünmüyorum.
-
@veblenist hocam maaş konusunda iki farklı durum söz konusu gibi görünüyor. Birincisi maaşların 3.500-4.000 TL arasında performansa göre değiştiğini söyleyenler, ikincisi de maaşların eskisi gibi olmadığını ve 3.000 TL'yi anca gördüğünü söyleyenler. Bizde bu durumları hesaba katarak orta karar bir maaş yazısı yazdık. İlgili yazıya aşağıdaki link üzerinden bakabilirsiniz:
https://www.tercihiniyap.net/haber/ptt-personel-maaslari-2018
-
Demekki bu ülkede iibf mezunu sorunu yokmuş
-
Alıma başvuru yapacağınız ilde en az 1 yıl ikamet ediyor olmanız lazım.
Kişinin eğer ikamet ettiği ile alım yoksa başvuru yapamayacak.
FACEBOOK PTT GRUBU
-
@aslan-reyiz ilan gerçekten çok makul, liyakat uygun ve sistemli hazırlanmış
-
70 yds ile pttye neden uzman olam off ptt ya
-
70 yds şartını sağlıyorum ama ben bunun niye yds istediğini anlamadım. Bu kadar işsiz insan varken ne alaka istenmiş. Çoğu müfettişlik kadroları,üst kurullar bu yıl yds istemedi ne alaka ptt'nin istemesi !
-
@marycr ptt uzmanı sözleşmeli olduğu için merkez uzmanların ve uzman yardımcılarının tabi olduğu sınırlamalara tabi değil. Ptt uzman yardımcısı 2018 maaşı 5 bin tl üzerinde ancak vergi dilimi sebebiyle sene sonuna doğru tekrar 4.800 tl civarına düşüyor.
-
@aliveli temiz maaş görünüyor hocamda. İş yoğunluğu vs. nasıl acep? Bir de uzman tam olarak ne işle iştigal? Avrupa ve diğer ülkelerdeki uluslararası posta mevzuatına dair güncel değişiklikleri vs. mi takip ediyor?
-
@aliveli hocam bu pazarlamacı ne iş yapar ve maaşı ne kadardir.birde istanbul avrupa için tek merkezde mi çalışiyorlar yoksa şubelere dagiliyorlar mi.
-
@wilfried bunu araştıralım hocam, ptt çalışanı arkadaşlara soralım.
-
@antimülakat görevlendirildiği departmana göre değişiyor, insan kaynaklarından tutunda strateji geliştirmeye her alanda çalışma ihtimaliniz mevcut.