PTT Personel Alımı 2018
-
@gökyeleli hocam ön lisans mezunları lisans mezunlarına göre çok şanslı. Polis konusuna da bir şey demiyorum, yeni çeri ocağına benzer oldu artık.
-
@hgrotius, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@gökyeleli hocam ön lisans mezunları lisans mezunlarına göre çok şanslı. Polis konusuna da bir şey demiyorum, yeni çeri ocağına benzer oldu artık.
Kesinlikle katiliyorum. 2 yil okumak bu ulkede daha avantaj. Canim ulkem️
-
PTT uzm yrd hariç diğer alanlardan birine başvuran aday sadece oturduğu ili mi seçecek? Kendi ili 1 kişi ankara 133 kişi alıyor ankarayı yazamıyor mu ? Çözemedim orayı
-
@aslan-reyiz yok hocam. İlandan okuyup anladigim kadariyla yazamiyor
-
Hiç değilse uzman yardımcılığı için yds şartını kaldırtalım.Twitterdan @BozgeyikKenan a mağduriyetimizi iletelim.
-
@hgrotius öss den 15.000 sıralama yaptim bilseydim böyle olacağını 2 yıllık açik öğretim okurdum.
-
Gişe ve büro görevlisi neden pazarlama, sigortacılık, bankacılık bölümleri vs..Böyle bir yeterliliğe ihtiyaç varmı ? Yoksa genelde tanıdıklar 2 yıllık okuduğu içinmi böyle bir ilana çıkıldı ? Türkiye'de yine başarı cezasız kalmıyor.
-
@eomer Haklısınız hocam..70 Yds çok yüksek..en azından kendisi bir ingilizce sınav yapsın.
-
Başıma ağrı girdi...
-
İyi bari Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak ve 35 yaşından gün almamış olmak şartlarını taşıyorum bu da bir şeydir :))
Onun dışındakiler uymuyor.harika bir ilan mikemmell. -
Şartlarını alıp PTTnin ağzına ağzına vurasım geliyor şu an.
-
Bankacılık pazarlamanın yapıp benim yapamayacağım ne acaba gişede? Yada iibf den iktisat işletme alıp diğerlerini almamak neden? Para yatırmaya gelen amcayla karşılaştırmalı üstünlükler teorisi hakkında konuşamaz diye mi kamu yok yani
-
İktisat mezunu adam alıyosun, gk gy soruyosun bide sadece pazarlama için alıyosun. 5000 personel alacam diyosun kurum içi adam alıyosun, yetmezmiş gibi ikamet şartı koyuyosun. Bu memleket açık bir tımarhane sonra laf edince vatan haini oluyosun insanların canına tak etti artık böyle saçma birşey olabilir mi lafa gelince yüzde 7 büyüdük nasıl büyüdük ; sessiz büyüdük,işsiz büyüdük, yıkıcı büyüdük... Avucumuzu yaladığımız gibi yerimize oturalım bari yapacak birşey yok...
-
Arkadaşlar her şeyi anladıkta sınav ne zaman
-
Hadi diyelimki bankacılık sigortacılık lojistik bölümleri kondu 600 kişilik kendi personelinden alıcağı şahıslar bu bölümlerden mezun mudur ? Değiller ve bu işi yapabiliyorsa biz neden yapamayalım.
-
Maliyeci yine avunu yalar bravo.
-
Sınav tarihi belli mi
-
Bu ilanin degismesi icin ne yapabilirz?
-
@zenginmemur Tuğrul Koçer twitterda 21:30'da ptt ile ilgili etkinlik var yazmış.
-
@eomer tweeter açtım şimdi