PTT Personel Alımı 2018
-
BOMBOŞ İLAN BOMBOŞ
-
Yukarıdaki iletide küfrettiğim için kusura bakmayın ama aylardır bu ilanı bekliyordum mağduriyetlerimizin gidereceğine dair ufak da olsa bir umudum vardı ama ilanı görünce kan beynime sıçradı sinirden elim ayağım titiriyor resmen
-
@tolgahan-ayyıldız eyvallah hocam yani bize ekmek çıkmıyo desene
-
2 yıllık mezunların daha çok işine yarar bi ilan olmuş valla.Yds puanı olmayan ağlasın,lisanslar sızlansın dursun.Kimsenin umrunda değil.. Yükümüzü sırtımıza alıp geldiğimiz gibi dönelim burdan bize ekmek çıkmaz.
-
Böyle saçmalık olabilir mi adam kendi personelini istihdam etmek için ilan açmış araya da bizi sıkıştırmış gibi utanmadan bir de alım var diyorlar alım bunun neresinde? İki kişilik kadro için 60 lira sınav ücreti istiyorlar bir de
-
@fenerbahceli kurum içi alım ilanı paylaşmışlar resmen
-
@tolgahan-ayyıldız aynen öyle hocam ben de ilanı duyumlarını alınca sevinmiştim ancak son derece gereksiz ve saçma bir ilan olmuş.Yds’den 70 alsam zaten PTTde çalışmam yani hayırlısı olsun ne diyelim
-
Ne kadar zor bir ilan metni, kusmamak için yarıda kestim. Kadrolar içinde beklenti uluslararası düzey maşallah. Konu PTT - PTT, eski işleyişiyle asker olan yakınlarımıza mektup, kartpostal yolladığımız adresin adı. Ayıptır, yazıktır, günahtır.
-
Sinava basvurabilecek olanlar SAKIN AMA SAKIN 1 KISILIK 2 KISILIK KADRO DIYE KORKMASIN.
Bakin sizin gibi cekinip cekinip basvurmayanlar olursa bu kadrolara hakedenden cok haketmeyenler girer.
Eger basvurabilecek durumdaysiniz kesinlikle sayiyi kafaniza takmayin. Bi arkadasim 1 kisilik yere basvurmayacakti askeriyede, ama son bi umut basvurdu ve ona geldi. Kadrolarin hakedenlerle dolmasi icin hepinizin basvurmasi gerekiyor -
Iktisat ekonomi muhasebe ye kadro var maliyeye yok ben anlamadım üzerimde ne var bi ilan da bi sınavda yüzüm gülmedi ya şaka gibi ahh o guy ahhh o zaman gitti herşey
-
@ddguy hocam insallah sen öyle bir guleceksin ki tum kaybettiklerin icin sukredeceksin..sabret ve calismaya devam et.. inaniyorum buna gercekten
-
@1umut hiç umudum kalmadı artık Allah yardımcımız olsun dicek hiç bi şey bulamıyorum
-
@1umut başvuramıyorum
-
@tolgahan-ayyıldız ben de basvuramiyorum hocam:( basvurabilenler icin yazdim onu. Bari onlar korkmasin ilandan diye
-
@1umut ve dahi böyle saçma bir ilana 5 kuruş para bile vermem Alınacaklar belli zaten
-
ARKADAŞLAR PTT ÇALIŞANINA AÇILMIŞ BIR SINAVMIŞ TELAŞ YAPMAYIN . GUY DA BISEY DÜŞER BELKI BIZE
-
Ben iki ay sonra evlilik sebebiyle sehir degistecegim simdi gidecegim yere basvurma sansim yok mu yani ?
-
@zeyno5454 kaç aydır bu ilanı bekliyorduk bu mudur yani
-
@merve1-2 görünen kılavuza göre yok gibi görünüyor. Ne denir bilemedim, kılavuzu karga misali bir ilan gibi geldi bana.
-
Son durum şöyle sanırım ;
PTT İLANI HAKKINDA-
PTT uzm yrd ye TÜM İİBF bölümleri başvurabilecek ama YDS 70 şartı var.
-
"Gişe ve büro personeli (pazarlamacılık)" bölümüne Sadece İŞLETME ve İKTİSAT mezunları başvuru yapabilecek.Diğer bölümlerden alım yok.
-
Tek il tercih edilecek Toplam 650 kişi.
-
Sınav 100 soru gkgy test.Sadece doğru sayısı önemli.
-
KPSS şartı yok mülakat yok.
-
Tercih ettiğiniz ile göre aldığınız puanla yerleşeceksiniz.
-
Sınav başvurusu 14-18 mayıs 2018 .Ücret 60 tl
-