PTT Personel Alımı 2018
-
@yasaklı, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@attila-the-hun sıkıntı var kardeş sende az ötede ağla hadi bakiim kimse sana burada madalya takmaz yds 80 üstü aldın diye asıl olan kpss puanıdır yds puanı bunu daha şık hale getirir. alırsın yds den 80 ama kpss den aldığın 80 bir işine yaramayınca böyle ağlarsın işte sağda solda anca rezil olursun
Birader seni birkaç başlıkta gördüm. Sürekli böyle milletle dalaşma, tartışma çıkarma derdindesin. Hasta mısın değil misin bilmiyorum ama burası senin kendini tatmin edeceğin bir yer değil. Kimsenin madalyasına ihtiyacım yok, bütün madalyaları tek tek itinayla sana taksınlar!
-
@yasaklı, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@attila-the-hun asıl olan kpss puanıdır yds puanı bunu daha şık hale getirir. uygunsuz üslup sebebiyle düzenlenmiştir
Asıl sıkıntı sende. Çünkü adamlar kpss şartı koymamış. Öyle uygun görmüşler hala burada konuşuyorsun. Beğenmiyorsan girme arkadaşım adamlara iş öğretecekk değilsin. Kıskanma çalış senin de olur. Şu yazdığını tekrar oku lütfen.
-
@yasaklı arkadaş kendini tutamamış, sitemini dile getirmiş. Başka başlıklarda da bu şekilde yorumlar yapıyorsun. Burada herkes medeni bir şekilde fikirlerini sunuyor, paylaşıyor. Doğru ya da yanlış. Arkadaş da bu yazılanlara karşı itirazını dile getirmiş. Biraz sert yazmış belki ama senin gibi sokak ağzıyla konuşmamış. Ben senin yorumlarını okurken utanıyorum. Bir yerden müfettiş ya da uzman olarak girmeye çalışıyorsun muhtemelen. Daha doğru düzgün iletişim kurmayı beceremiyorsun, pavyon kabadayısı gibi sağa sola saldırıyorsun. Böyle bir yere varamazsın arkadaş. Bu yaptığını marifet sayma. Seviyesizlik sana bir şey kazandırmaz. Ben de senin birkaç yerdeki bu 3.seviye futbol taraftarı yorumlarından sıkıldığım için kendimi tutamadım, yazıyorum. Pek sanmıyorum ama umarım bir faydası olur.
-
@nikola-tersla aynen biz nerde istihdam edileceğiz onu anlamıyorum. Bi uzman yardımcılığına yazmışlar onda da yds istiyor
-
@veblenist herkes burada medeni şekilde fikirlerini paylaşıyor tamam benim medeniyetsiz paylaşımım nerede?
sokak ağzıyla konuşuyorum öyle demişsin sokak ağzı dediğin cümlelerimi de söyle?
benim yorumlarımı okurken utanıyorsun hangi yorumumu mesela? bunları da söyle utanılacak ne yorum yapmışım mesela küfür mü hakaret mi ne yapmışım?
bi yere müfettiş yada uzman olarak girmeye çalıştığım doğru ve muhtemelen bu olacak ve eğer olursa senin bu çok sevdiğin yöneticilerin yapamadığı adil kadro dağılımı için elimden geleni yapacağım ayrıca yukarıda arkadaşın dediği gibi iibf den 2 bölüm alıp diğerlerini saf dışı bırakan yöneticilere de engel olmaya çalışacağim çünkü ben biliyorum ki iktisatçının yapıp maliyecinin yapamayacağı bir iş yok bunlara fırsat vermemiletişim kurma becerisine gelince çevremdeki insanlar bunun tam tersini söyler bu yüzden ilk defa konuştuğum bir zatın bu söylemini dikkate alamayacağım malesef
pavyon kabadayısı nedir nasıl olur bilmem pavyona gitmedim hiç senin kadar iyi bilmem bu işleri kabadayı kısmına gelince sözlerimde ahkam kesen bir tavrımın olmadığı görüşündeyim kimseye hakaret küfür etmeden fikrimi paylaşırım
futbol taraftarı yorumu nedir onu da bilmem ne futbolla alakam var ne yorumlarla ne de yorumcularla daha anlaşılır bir tabir kullanırsan eğer benzetmelerinden bir şeyler anlayabilirim
son olarak bana faydalı bir paylaşımda bulunmana gerek yok sadece kadro adaletsizliği yada iibfnin lehine bir girişimde bulunursan o zaman faydalı olursun işte
-
@yasaklı Arkadaşım demogoyi yapma. Forumun amacı dışına çıkıp insanların motivasyonunu düşürmek istemiyorum. 9. Promosyonda, BTK forumunda yazdıklarına bakarsan görürsün arkadaşım. İnsanlara “ulan,” “lan yürü git,” “aç köpekler gibi her yere saldırmayın” gibi yakıştırmaları ben yapmadım. Sürekli birileriyle tartışıyorsun bu seviyede. Konuyu uzatmayacağım. Medeni insanlar bunları yapmaz , medeniyetsizliğin burada. İlla küfür etmene gerek yok. Çok net hatırlıyorum o gün, “aç köpekler” tabirini okuduktan sonra utandım, forumu kapattım. “Kasaba ağzı, pavyon kabadayısı, 3.sınıf futbol taraftarı” gibi tabirler sosyolojik hitaplardır. Bunları bilmek için pavyona gitmeye, futboldan anlamaya gerek yok. Konuyu burada kapatalım. Forumun motivasyonunu düşürmeyelim. PTT ile ilgili bilgin ya da fikrin varsa paylaş bizimle. Biz de öğrenelim. Lise öğrencisi gibi tartışarak forumu işgal etmek beni utandırıyor ama tavırlarına dayanamadım artık. Bu, bu konuyla ilgili son iletim. Herkesten özür dilerim.
-
@veblenist “ulan,” “lan yürü git,” “aç köpekler gibi her yere saldırmayın” bunları yazdığında o zamanlar aklıma geldi ne kadar da güzel yazmışım tekrar hatırlattın sağol hala da bu yazdıklarımın arkasındayım. yazdıklarımda bir sıkıntı gördüysen burada bireysel yarışacağına forum yöneticisine bildirirsin olur biter. ayrıca bu kadar yakın takipcim olduğunu öğrenmem beni mutlu etti:)
-
@veblenist birde "kasaba ağzı" eklendi. bu ne demek bunu da merak ettim? anlamını bilmiyorum eğer kasabada yaşayanları aşağılayan bir kelime grubu ise cidden ayıp ettin?
-
@yasaklı tamam, sensin.
-
@veblenist kasaba ağzı ne demek? aradım bulamadım?
-
Ölçme becerisi matematik mi ?
-
@yourdreams Temel matematiktir diye düşünüyorum.
-
@veblenist mat1 diye düşündüm ama tam olarak yazmadığı icin emin olamıyorum
-
@yourdreams ben de öyle düşünüyorum ama emin olmak lazım. Matematiğe dair tek bir kelime bile yok. Bilen biri var mı acaba?
-
@veblenist Hocam, sayısal mantıkta gelebilir gibi.
-
@kontrolluinsan ben lisans mezunlarının önlisans teknik ve sağlık bölümlerinden tercih yapabildiklerini biliyordum hocam siz neden ösym kabul etmiyor dediniz ?
-
@yourdreams hocam ptt kolilerini ölçeceğiz heralde şaka bi yana Sayıştay ilan veriyor konular muallak, Ptt ilan veriyor konular yine muallak.
-
Tereddüt içinde ilana çıkıyorlar herhalde onlar insallah biliyorlardır ne soracaklarını
-
@attila-the-hun kpss puanları 82-88 arası olup ydsden 70i olan guydan başka bir yere girememiş orda da referansı olamadığından elenmiş en sonhnda pttde paşalar gibi gişecilik yapanlar da var ve bu ilana seviniyorlar.
-
@yourdreams Konu açılmışken sorayım. Genel hükümler zaten bizim çalıştığımız kısım değil mi? Bir de son hukuksal değişiklikleri nerden bulabilirim?