PTT Personel Alımı 2018
-
@yasaklı ne kadar kötü bir üslupla konuşuyorsunuz ben iki senedir işe yarar alan puanlarından 85üstü alıyorum hiç bir yere giremedim nerde aslolan kpss puanı.yökdilden ydsden 70li80li puanlarım var fatura alıyorum pttde. Benim gibi kaç kişi var bizlere de yazık
-
@hkartal benim bildiğim öyle değil.yıllar önce ösym burosundan kpss başvuru yaparken sormuştum.
-
Arkadaşlar bu uzmanlığın bakanlıktaki merkez uzmanlıklardan farkı var mı? Varsa neler?
-
@veblenist ilk farkı sözleşmeli olması.
-
Ptt ilk defa mı uzman yardımcı alıyor ?
-
@beetle, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@yasaklı ne kadar kötü bir üslupla konuşuyorsunuz ben iki senedir işe yarar alan puanlarından 85üstü alıyorum hiç bir yere giremedim nerde aslolan kpss puanı.yökdilden ydsden 70li80li puanlarım var fatura alıyorum pttde. Benim gibi kaç kişi var bizlere de yazık
Cevap verme. Prim verme böylelerine.
-
Arkadaşlar tartışmalarımız fikir noktasında kalırsa, gruplaşmalarinda önüne geçmiş oluruz. Hakaret olmadığı sürece bir konu hakkında farklı düşünenler mutlaka olacaktır. Burada birbirine karşı küçük düşürücü, yerginin dozunu kaçıran cümlelerle karşı tarafı itham etmeler, hedef göstermeler gruplaşmalara sebep olmaktadır. Her zaman konuştuğumuz gibi forum böyle durumlarda amacından uzaklaşarak sen, ben tartışmalarına dönüyor. Lütfen bu başlıkta artık sınav ile ilgili meselelere dönelim.
-
@davetsiz bu duruma mecburen müdahale ettik. Insanlar forumla işleri bittiğinde bütün yazdıklarını silmeye kalkıyor. Bir sonraki sene ilgili başlığı açanlar alt alta onlarca ............... gibi boşaltılmış bir sayfa karşılaşıyor. Bu durumun önüne geçmemiz gerekiyordu.
-
UZman yardımcılığında yds şartı ile ilgili var mı bir gelişme arkadaşlar
-
@aliveli sözleşmeli olması maaşta, özlük haklarda bir kayba neden oluyor mu? Kamu tüzel kişisi olması bu anlamda bir avantaj mı?
-
@herhangibiri ilana çıkmadan ciddi anlamda hazırlık oluyor. Bu kararları tepedeki adam tek başına almıyor. Personel belirliyor, bütçeye giriyor, birçok kurul toplantıları sonucunda belirleniyor bu takvimler. Muhtemelen kolay kolay değişiklik olmaz. En azından sosyal medyada yapılan bir etkinlikle değişeceğini zannetmiyorum. YDS şartı koyarken ne düşünmüşler onu anlamadım ama kurumu taşımak istedikleri bir yer var, belli. Aksi durumda böyle bir ilana çıkılmazdı diye düşünüyorum. Kurum yabancı dili olanlar gelsin gerisini biz eleyelim demiş. Yabancı dile daha çok önem vermişler. Sınavda da 60 alan çıkacak. Neredeyse 25, 30 tane de konu var. Düşünün artık gerisini. Çok ayrıntılı olmayacaktır. Gişe ve diğer bölümler ilanından anladığım kadarıyla insanların gitmesini engellemek için pek alternatifi olmayan grupları istihdam etmek istediklerini anladım. Maliye neden yok onu bilmiyorum ama eminim ki bazı arkadaşların dediği gibi unutulmamıştır. Buna karar verirken muhakkak bir şeyleri göz önünde bulundurduklar ama ne düşündüler de maliyeyi almadılar anlamadım. Maliye unutulacak bir bölüm değil. Eğer unutulduysa onu düzeltirler. Dediğim gibi unutulduğunu düşünmüyorum.
-
@veblenist genelde a kadro niteliğinde olan yerlerde sözleşme yüksek maaş vermek için tercih ediliyor.
-
@aliveli bunu bilmiyordum, teşekkür ederim.
-
Değerli arkadaşlar , amacım tartışma çıkarmak değil fakat sadece bankacılık alanından alındığı için bazı kısıler bu durumdan yakınmış fakat Türkiye'de yılda kaç öğrenci bankacılık okulundan mezun oluyor ve onlar ibf alanından tercih yapamazken sadece istihdamlari bankacılık alanı olmalarına rağmen siz ibf veya başka bolumler olarak bankacılık kadrolarına başvurarak zaten onların haklarını ihlal ediyorsunuz . Bu tabiki bizim suçumuz değil ama yani 4 yılda gelen 29 şubat gibi anca ilan gelmiş bankacılık alanında ve siz kendinizi düşünerek o kişileri mağdur ediyorsunuz ibflilere veta işletme maliyecilere açılsın peki bankacılık alanından yerleşmeyen o kişiler sizin başvurduğunuz şirketlere veya a kadrolara yerlesebilecek mi bence biraz saygı duyun .. PTT bankacılık alanında da faaliyete başladı belli ki bankacılık okulundan mezun olmuş kişileri istiyorlar o yüzden biraz saygı lütfen ..
-
@mneclk hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Gerçekten zor süreçler. Siz de haklısınız. Bekleyip göreceğiz. Benim asıl merak ettiğim şey sınav seçimden önce mi olur yoksa sonra mı?
-
Sayıştay sınavı falanda olacak seçimden once üniversite sınavları var bunları düşünerek bence seçimden sonra olur sınav diye düşünüyorum .. hayırlısı olsun insAllah
-
PTT sınavı için tonla kitap çıkmış. bu ne hız anlamadım.
-
@fc-real-gdp gy gk kitaplarının kapağını değişmişlerdir.
-
O değilde Gazi de Akademik bir kurum mu? Kurumlara sınav soru hazırlama merkezi mi belli değil. Hocaların nasıl bir ek gelir akışı varsa kelimesi tarif edilemez sanırım. Ulen her sınavda top Gaziye atılıyor o da hiç bana mısın demeden o işte bizde diyerek kapitalizmi doruklara çıkarıyor. Bu derece paracı olma bee kardeşim.
-
Gazisem,Anadolu aof,Ata aof bunlar genelde bankaların tercih ettiği kurumlar .